Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Sneijder Türk dramını önledi'

'Sneijder Türk dramını önledi'

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın Hollanda ile deplasmanda 1-1 berabere kaldığı 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu maçı Hollanda basınında geniş yer buldu.

'Sneijder Türk dramını önledi'

Hollanda'nın De Telegraaf gazetesi, Hollanda'nın Türkiye ile 1-1 berabere kaldığı maçla ilgili yayınladığı haberinde, "Sneijder Türk dramını önledi" başlığını atarken, "Son dakika golüyle beraberliği elde eden Hollanda'nın gruptan doğrudan çıkması zorlaştı. Portakalların defansı, Burak Yılmaz'ın golüne engel olamadı. Türk takımı Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Sneijder, Hollanda'yı uzatma dakikalarında kurtardı" ifadesini kullandı.

Gazete, Hollanda'nın golünü kaydeden Wesley Snejider'in şu görüşlerine yer verdi:

"Eğer gol geç geldiyse, bir puan için mutlu olmalısınız. Kötü oynadığımızı düşünmüyorum, ancak fırsatları değerlendirirken yeteri kadar iyi değildik. Birçok pozisyona girdik, fakat istediğimiz skoru bulamadık."

De Telegraaf, Hollandalı futbolcuların teknik direktör Hiddink'i desteklediğini de yazarak, Hollandalı oyuncu Georginio Wijnaldum'un, "Hocamızla başarılı olmadığımızın söylenmesi saçmalık. Futbolcular olarak Hiddink'in her zaman arkasındayız" ifadesini haberde kullandı.

De Volkskrant gazetesi de Snejider'in attığı golle Hollanda'nın gruptan çıkma umutlarını canlı tutuğunu yazdı.

Haberin Devamı