Gazete Vatan Logo
Trabzonspor 'Sorun Hyun-Jun Suk değil'

'Sorun Hyun-Jun Suk değil'

Trabzonspor'da Süper Lig'de geride kalan 10 haftada gol kaydedemeyen Güney Koreli santrfor Hyun Jun Suk'a yönetici Nevzat Aydın'dan destek geldi.

'Sorun Hyun-Jun Suk değil'

Trabzonspor'da Süper Lig'de geride kalan 10 haftada gol kaydedemeyen Güney Koreli santrfor Hyun Jun Suk beklentileri karşılayamadı. Tek golünü bordo-mavili takımın Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçında Bölgesel Amatör Lig takımlarından Serhat Ardahanspor'u 6-0 yendiği karşılaşmada atan futbolcuya Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın destek verdi.

Takım olarak gol atmakta sorun yaşadıklarının altını çizen Aydın, "Bu sadece Suk, olayı değil. Suk'u alıp Türkiye liginde daha takım olmayı başarmış bir ekibe koysanız herkes bu futbolcuyu konuşur. Takım olmakta biz biraz daha gerideyiz. O yüzden forvette kim oynasa sıkıntı olacak" dedi.

Suk'a güveninin olduğunu, iyi fırsatlar bulduğu takdirde başarılı olabileceğini düşündüğünü ifade eden Aydın, "Topu öne taşımak konusunda sıkıntı yaşıyoruz. O tarafta daha kısıtlı imkanlarımız var. İnşallah devre arasında transfer döneminde halledeceğiz" diye konuştu.

Uğur'un yerine Mustafa Yumlu

Bordo-mavili takımda sarı kart cezası nedeniyle Antalyaspor maçında forma giyemeyecek olan Uğur Demirok'un yerine teknik direktör Ersun Yanal'ın Mustafa Yumlu'ya forma vermesi bekleniyor. Bu sezon ligde 8 maçta 720 dakika görev yapan ve bir de gol kaydeden Uğur'un cezası nedeniyle savunmada zorunlu değişikliğe gidecek olan deneyimli teknik adamın, savunmanın göbeğinde Durica-Yumlu ikilisine görev verebileceği öğrenildi.

Haberin Devamı