Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Sözümü tutarım taklamı atarım'

'Sözümü tutarım taklamı atarım'

Molde maçından sonra Pereira'nın kendisini keseceğini anlayınca Terrenao'nun kapısını çalan Nani, ikiliyi böyle ikna etti:

'Sözümü tutarım taklamı atarım'

“Avrupa’da cezalı duruma düştüğüm için özür dilerim ama Trabzon’a karşı oynamalıyım. Bu maç benim için büyük bir fırsat. Takıma ne kadar katkı yapacağımı herkes görecek.”

ATTIĞI gol, yaptığı asistle Trabzon maçının kaderini tek başına çizen Luis Nani’nin ilk 11’e son anda monte edildiği ortaya çıktı. Molde maçında oyundan çıkarken gördüğü kartla cezalı duruma düşen Portekizli’yi Trabzon’a karşı kulübede oturtmayı düşünen Pereira’yı bu kararından vazgeçiren isim kulübün sportif direktörü Terraneo oldu.

PERŞEMBE günü yaşanan olayın ardından herkesten özür dileyen öğrencisiyle İstanbul’da bir konuşma yapan Vitor Pereira, “Takım oyununa ayak uydur. Topu arkadaşlarınla paylaş, bencil olma. Takım savunmasına da daha çok yardım etmelisin” sözleriyle Luis Nani’yi yedek bırakacağının siyalini net şekilde verdi.

‘FARKLI OYNARIM’

BU uyarıdan gerekli mesajı çıkartan yetenekli yıldız, kulübede oturacağını anlayınca soluğu Terraneo’nun yanında aldı. Deneyimli idareciye “Bu maçta sahada olmalıyım. Takıma ne kadar katkı yapacağımı herkes görecek. Kendimi affettirmem için iyi bir fırsat. Farklı bir Nani izleyeceksiniz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

NANI’NIN bu sözleri üzerine Terraneo da, Vitor Pereira’nın kapısını çaldı. Başarılı futbolcunun bu denli istekli olması genç hocanın çok hoşuna giderken, planlarında değişiklik yapan Pereira, Nani’yi yeniden 11’e yazdı ve bu hamlesinin karşılığını görkemli Trabzonspor galibiyetiyle aldı.