Gazete Vatan Logo
Trabzonspor 'Sözünü tut, istifa et'

'Sözünü tut, istifa et'

Sahasında Eskişehirspor’a 4-1 yenilen Trabzonspor’da adeta şok yaşanıyor.

'Sözünü tut, istifa et'

Son 4 lig maçında yenilen 12 gol, teknik kadro ve yönetimi ara transferde kaleci ve defans oyuncusu arayışlarına da yöneltti. Yerel basın ise, yönetimden futbolculara, teknik kadrodan hakem Özgür Yankaya’ya kadar herkese çok ağır eleştiriler yöneltti.

“SÖZÜNÜ TUT, İSTİFA ET!”

Kuzey Ekspres Gazetesi, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, “Aralık ayına kadar şampiyonluğa oynayamazsak istifa ederim” sözünü hatırlatarak, “Sözünü tut, istifa et! Trabzon’u ve Trabzonspor’u işgal etmek için yola çıkan Hacıosmanoğlu, Trabzonspor’u işgal edemedi ama işgalden beter etti, yaktı, yıktı. Yüzyılın kadrosu diye transfer edilen oyuncuların yüzyılın fiyaskosu olduğu ortaya çıktı. Şapka düştü, kel göründü” ifadeleriyle yönetime sert eleştirilerde bulundu. Taka Gazetesi, “Kaos kulübün kaos futbolu. Başkan buz kesti” başlıklarıyla maçı okuyucularına duyurdu.

SİYAH SAYFA!

Spor sayfasını yas günlerine özgü şekilde siyah zemin üzerine yapan Karadeniz Gazetesi ise, “Acı kaybımızdan dolayı kapalıyız! 2015 yılını hüzünle karşılıyoruz. Yastayız. Bunu da mı görecektik? Yeni yıla umutla girelim dedik; hakem Özgür Yankaya faktörünü hesaba katmadık. Buz gibi golümüzü vermedi, Yusuf’a yapılan faulü görmeyerek Eskişehir’in golüne davetiye çıkardı” ifadelerini kullandı. Günebakış Gazetesi, “Eserinizle övünün! Trabzon’un bittiği andır. Beşiktaş’ın tam 13 puan gerisine düştük. Eskişehir karşısında hüsran yaşadık, ligin zirvesine havlu attık. Hakem Yankaya çıldırttı” başlıklarını attı.

Haberin Devamı

“YANAL’IN FIRTINASI YALAN OLDU”

Son Nokta Gazetesi, Yanal’ın fırtınası yalan oldu” manşetinin spotlarında, “Yankaya rezalet, Trabzonspor sefalet. Skandal hakem. Rezil hakem, rezil savunma” derken, Karadeniz’in Sesi Gazetesi, “Kupada dokuz, ligde yokuz. Hakem buz gibi golü yedi. H-acı tablo” başlıklarını kullandı.