Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Spielberg bile böyle senaryo yazamaz'

'Spielberg bile böyle senaryo yazamaz'

G.Saray Başkanı Dursun Özbek sezon başından beri yaşadıkları talihsizlikleri anlatmak için ünlü yönetmeni örnek gösterdi.

'Spielberg bile böyle senaryo yazamaz'

TÜRKİYE Kupası’nda yarı final ilk maçında deplasmanda Çaykur Rize’yi 3-1 mağlup eden G.Saray’da en sonunda rahat bir nefes alındı... Bu sezon kupayı olmazsa olmaz olarak gören sarı-kırmızılılarda başkan Dursun Özbek de Rize dönüşünde Vatan’a önemli açıklamalarda bulundu.

ÖZBEK yaşanan olayların tümünü talihsizlik olarak nitelendirirken, bunu anlatmak için de ünlü yönetmen Steven Spielberg’i örnek gösterip “O bile böyle senaryolar yazamazdı” dedi. İşte başkan Dursun Özbek’in açıklamaları:

GÖREVE geldiğim günden beri söylüyorum ‘mali disiplin önemli’ diye. Bu öncelikli hedefimizdi. Rakamlar, gelecek için bizi umutlandırıyor. Kaygılanmaya hiç gerek yok. Avrupa cezamızı bu sene çekeceğiz. Futbolda başarısızlıklar dönem dönem olabiliyor.

Bu durumu dünyanın sonu gibi görmeye gerek yok. G.Saray tekrar ayağa kalkacak ve şampiyon olacaktır.

‘DAİRELERİN TAPULARI KULÜBÜN KASASINDA’

FORMA sponsorumuz Dumankaya konusunda bizim yapacak bir şeyimiz yok. 3 senelik sponsorluk anlaşması yaptık bu sezonun başında. 1 yıllık ücreti de para ve gayrimenkul olarak aldık.
Dairelerin tapuları da bizde. Hepsi kulübün kasasında. Hatta 2 tanesini de sattık. Ancak bu sezon öyle talihsizlikler yaşıyoruz ki Steven Spielberg bile böyle senaryolar yazamaz.
ÖNÜMÜZDEKİ hafta teknik adam konusunda somut gelişmeler olacak. 4 aday ile temaslarımız sürüyor. Süre konusunda artık dikkatliyiz. Artık siz nasıl manşet atarsınız bilmem ala önümüzdeki günlerde çok ciddi gelişmeler olacak! Cenk Ergün transfer çalışmaları için yurt dışından yeni geldi. Kendisi bana rapor verecek.”

Haberin Devamı