Gazete Vatan Logo
Beşiktaş ‘Sporting’i Ozzie çökertti’

‘Sporting’i Ozzie çökertti’

Beşiktaşlı yöneticiler, 2. yarıda oyuna girip takımı şaha kaldıran Oğuzhan’a övgüler yağdırdı.

‘Sporting’i Ozzie çökertti’

AVRUPA Ligi’ndeki 2. maçında Sporting ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş’ta gündem Oğuzhan Özyakup’un sergilediği müthiş performans. Portekiz temsilcisi karşısında oyuna ikinci yarıda girerek ilk devrede yokları oynayan siyah-beyazlıları şaha kaldıran ve maçın gidişatını değiştiren milli oyuncuya yöneticiler övgü yağdırdı.

OZZIE gibi bir yeteneğin kendi takımlarında olmasının büyük şans olduğunu belirten Kartal’ın kurmayları “Onun Allah vergisi bir futbol yeteneği ve karakteri var. Rakip oyuncular Oğuzhan’ın hangi hamleyi yapacağını tahmin edemiyor. İşte bu stili onu farklı kılan en önemli özellik. Sporting karşısında sonradan oyuna girdi ve rakibi esir aldı. Orta sahalarını çökertti. Daha atak oynadık. 1 puanı aldık ama kazanabilirdik” ifadelerini kullandılar.

Veli Kavlak idmanlara başladı

BEŞİKTAŞ, Eskişehir maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Sporting karşısında ilk 11’de görev alanlar rejenerasyon yaparken uzun süredir sakatlığı nedeniyle takımdan uzak kalan Veli Kavlak ise bireysel antrenör eşliğinde idmanlara başladı.

Haberin Devamı