Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Stat Mayıs'ta biter'

'Stat Mayıs'ta biter'

Beşiktaş İnşaat ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü İhsan Coşkun açıkladı:

'Stat Mayıs'ta biter'

“Şantiyede 24 saat çalışılıyor. Kaba inşaat bitmek üzere. Artık ince işçiliğe geçilecek. Haziran ayından önce son noktayı koymak istiyoruz. Bu sezon sonunda belki bir maç Vodafone Arena’da oynanabilir.”

GÖÇEBE hayatı yaşayan ve iç saha maçlarını ‘deplasmanda’ oynayan Beşiktaş, yuvasına en erken 2015’in mayıs ayında kavuşabilecek... Sivas maçı için Olimpiyat Stadı’ndan Ankara’daki Osmanlı Stadı’na taşınan siyah-beyazlılar, bir süre Olimpiyat Stadı ve Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda rakiplerini ağırlayacak, kışın ise ya Antalya ya da İzmir’de ev aranacak. Baharda yeniden Olimpiyat’a dönüş yapması beklenen Beşiktaş, küçük bir ihtimal de olsa sezon sonunda Vodafone Arena’da 1 maç yapabilir.

‘YÖNETİCİLER?DESTEK?OLUYOR’
BEŞİKTAŞ İnşaat ve Ticaret A.Ş Genel Müdürü, İhsan Coşkun, şantiyede çalışmaların 24 saat aralıksız şekilde devam ettiğini söyledi. 41 bin 903 kişi kapasiteli olacak stadın kaba inşaatının bitmek üzere olduğunu ifade eden Coşkun, “Artık yavaş yavaş ince işçiliğe geçilecek. Haziran ayından önce stada son noktayı koymak istiyoruz. Kulübün yöneticileri de inşaatla yakından ilgileniyorlar ve bizlere büyük destek veriyorlar” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı