Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Biz işimize bakacağız'

'Biz işimize bakacağız'

Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş ve futbolculardan Luiz Rhodolfo Skenderbeu maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi.

'Biz işimize bakacağız'

Güneş: “Skenderbeu’yu yenersek ve Lokomotiv de Sporting’e kaybetmezse gruptan çıkıyoruz. Ancak biz diğer maça bakmadan sadece galibiyet için oynayacağız.”

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5. haftasında karşılaşacakları Skenderbeu’nun hafife alınacak bir takım olmadığını söyledi. Dün Rhodolfo ile basın mensuplarının karşısına çıkan deneyimli hocanın açıklamalarından dikkat çeken ifadeler şöyle:
“RAKİBİMİZ iyi savunma yapabilen bir takım ve kendilerine uygun oyun formatıyla başarılı oldular. Deneyim olarak eksikleri olabilir ancak bizi zor bir maç bekliyor. Son maçlarında Sporting Lizbon’u yendiler. Biz böyle bir sürprize izin vermek istemiyoruz.”
‘HERKES OYNAYACAK’
“BİZ kazanırsak ve Lokomotiv Moskova, Sporting’e kaybetmezse gruptan çıkıyoruz. Fakat biz diğer maça bakmadan sadece kendi işimize bakıp kazanmak için oynayacağız. Sonrasında en kötü Sporting karşısında 1 beraberlik de bize yeter.”
“OYUN anlamında doğru işler yaptığımızı düşünüyoruz. Tabii ki bundan daha da iyi olmalıyız. Artık kupa maçlarıyla birlikte haftada 3 maç oynayacağız. Takımda herkesin forma şansı olacak. Umarım ilk yarıyı puan kaybetmeden kapatırız.”
“VELİ’NİN oynamak için biraz daha zamana ihtiyacı var. Tolgay da ancak ikinci devrede bizimle birlikte olabilecek.”
‘Büyük takım büyük işler yapar’
“HİÇBİR mazeret bizim kötü oynamamıza sebep gösterilemez. Elbette her maç deplasman. Ama büyük takımsanız, büyük oyuncularsanız, büyük işler yapacaksınız. Tüm sıkıntıları aşacak takım olduğumuzda büyük takım oluruz. Henüz o noktaya gelmedik.”
‘Bu kadro her yerde şampiyonluğa oynar’
BEŞİKTAŞ’IN stoperi Rhodolfo, Skenderbeu’nun dikkate alınması gerektiğini söyledi. Maça final gibi yaklaştıklarını belirten Sambacı, “Kazanmak için elimizden geleni yapacağız” derken takımla ilgili olarak da “Atmosfer çok iyi. Geldiğimden beri herkes çok yardımcı oldu. Ben de karşılığında sahada en iyisini vermeye çalışıyorum. Sahip olduğumuz kadroyla, tüm kulvarlarda şampiyonluk hedefine yürüyebiliriz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı