Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Tabi ki Şener oynayacak'

'Tabi ki Şener oynayacak'

Gökhan Gönül, dev finalde Pereira'nın kendisini yedek bırakmasıyla ilgili Şampiy10'a konuştu:

'Tabi ki Şener oynayacak'

“Kupa maçlarında hep Şener oynadı. Finale kaldıysak eğer onun katkısı çok fazla. İlk 11’de başlamayı fazlasıyla hak ediyor. F.Bahçe forması da kimsenin tapulu malı değil.”

A Milli Takım kampından yorgun döndüğü gerekçesiyle G.Saray derbisinde oynamak istemediği ve bu nedenle teknik direktör Vitor Pereira’yla tartıştığı iddia edilen Gökhan Gönül, şampiy10’a özel açıklamalar yaptı. Antalya’daki dev finalde yedek kalmasıyla ilgili net ifadeler kullanan milli yıldız, “Kupa maçlarında buraya kadar hep Şener oynadı. Burada da tabii ki o oynayacak. Eğer final oynuyorsak onun katkısı çok fazla. 11’de başlamayı fazlasıyla hak ediyor” ifadelerini kullandı.
SARI-lacivertlilerle olan sözleşmesi sona eren deneyimli oyuncu, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada ise hocasıyla herhangi bir problem yaşamadığının altını çizdi. Medyada yer alan tartışma haberlerine tepki gösteren Gökhan, şu ifadeleri kullandı:
“İNSANLAR kafalarında ne yaşıyorlar, ne düşünüyorlar bilmiyorum ama hocanın oyuncu tercihlerini yargılamak futbolcunun haddine değil. Ben takım kaptanı olarak buradayım. Benim bunu yapma lüksüm yok, zaten böyle bir karaktere de sahip değilim. Ben çalışırım.
‘PRİM YAPTIRMAM’
F.BAHÇE forması kimsenin tapulu malı değildir. Hoca kime görev verirse o oynar. Daha ağırını da konuşacağım ama... Bu yazılanlara cevap vermeyince yazmaya devam ediyorlar. Cevap verince de prim yapıyorlar. Yorgunluğu bahane edecek son insanım. 10 hafta omzum çıkık top oynadım. Bir şeyi yazıyorsan ‘iddia’ demeyeceksin belgenle yazacaksın.”

Haberin Devamı