Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Taffarel çağırdı atladım geldim'

'Taffarel çağırdı atladım geldim'

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli, kulüp başkanı Dursun Özbek ile Madrid'e geldi.

'Taffarel çağırdı atladım geldim'

“Taffarel, bana ‘Hocam sen işlerini yarın da (bugün) halledersin, yanımızda ol’ dedi. Yönetim kurulumuz da böyle bir hazırlığı yapınca, incelemeleri kısa kestik.”

G.SARAY’IN Atletico Madrid ile oynayacağı maçta takımın başında olmayacağını daha önce açıklayan yeni teknik direktör Mustafa Denizli, zorlu karşılaşmayı izlemek için dün başkan Dursun Özbek, yöneticiler Ali Yüce, Fatih İşbecer ve İsmail Sarıkaya ile İspanya’ya gitti. Tecrübeli teknik adam, özel uçakla hareket etmeden önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada takımın geçici hocası Claudio Taffarel’in ricasını kırmadığını belirterek şunları söyledi:

“TAFFAREL bana, ‘Hocam sen bugünkü işleri yarın da (bugün) halledersin, yanımızda ol’ dedi. Yönetim kurulumuz da böyle bir hazırlığı yapınca, incelemeleri kısa kestik. Bugün aslında Florya’da olacaktım. Bir günde tamamlanacak işler de değil. Yarın (bugün) kaldığımız yerden devam edeceğiz.

‘DESTEĞİM ONLARLA’

ŞİMDİ gideceğiz, maçımızı izleyeceğiz, takımımızın yanında olacağız ama hiçbir müdahalem olmadan, tüm desteğim onlarla. Şu an takımla bir şeyler yapmam mümkün değil. Yetki sahibi değilim. Onların yanında olmak, Taffarel hocamızın söylediği gibi bir katkı sağlayacaksa, hiç düşünmeden orada bulunacağım. Takım otelini ziyaret ederek vakitlerini almadan başarılar dileyeceğim.”

Haberin Devamı

DENİZLİ, Atletico maçında sahaya çıkmasını sağlayacak şekilde işlerin erken tamamlanmasının mümkün olup olmayacağına dair bir soruya ise “Olamazdı. Pazartesi günü anlaşıp, salı günü yola çıkacaksınız. Hiçbir çalışma yapmadan, ekstrem bir durum olur. Benim kafamda öyle bir şey olmazdı” yanıtını verdi.

‘Morreno ile görüşmem olumlu’

DENİZLİ, kondisyoner Stefano Morreno ile görüştüğünü de vurgulayarak, “Olumlu bir görüşme oldu ama diğer konular benimle ilgili değil. Ben sadece talep ederim. Yönetimle uyuştukları takdirde, ki uyuşamayacakları bir durum olmaz, muhtemelen birliktelik olur” dedi.