Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Takım olursak başarabiliriz'

'Takım olursak başarabiliriz'

Kasımpaşa ve Karabük maçlarında Cimbom’a hayat veren Umut, şampiyonluğun anahtarını açıkladı:

'Takım olursak başarabiliriz'

SARI-kırmızılılar ligdeki son 2 haftayı galibiyetle kapatarak hayat bulurken Umut Bulut hem Kasımpaşa hem de Karabük karşısındaki golleri ile zaferlerin mimarı oldu... Milli formayı da hem Brezilya hem de Kazakistan maçlarında sırtına geçiren deneyimli oyuncu, GS TV’ye konuşurken şampiyonluğun ancak takım halinde mücadele ederek olacağını söyledi.
SON haftalardaki çıkışın anlamlı olabilmesi için Trabzonspor karşısında Arena’da mutlaka kazanmak zorunda olduklarının altını çizen umut Bulut, “Son iki haftada aldığımız galibiyet bizim üst sıralarda kalmamız adına ve şampiyonluk yolunda çok önemli puanlardı. Özellikle Karabük deplasmanından aldığımız üç puan çok önemliydi. Bunu da takım halinde başardık.
BUNDAN sonraki maçlarımıza daha özgüvenli çıkacağımızı düşünüyorum. Gelen galibiyetler maça çıkarken takım arkadaşlarımızı ve beni daha özgüvenli hale getiriyor. Çalışmalarımız da her hafta daha moralli geçiyor. Güzel bir galibiyet oldu, zor bir deplasmandı. Üç puan aldık, mutluyuz.
TABİİ ki artık galibiyet serisini devam ettirmemiz lazım. Çünkü bu sene çok zor. Her zaman olduğu gibi bütün rakiplerimizi ciddiye alıyoruz. Trabzonspor da bizim için en zor maçlardan biri olacaktır. Ama içeride oynamamızdan ve seyirci avantajımızdan dolayı daha farklı bir maç olacağını düşünüyorum. Bu galibiyetlerimizi devam ettirmemiz lazım. Trabzon bu maçlardan bir tanesi. İnşallah bu hafta da yeneriz” diye konuştu.
‘2014’Ü İYİ BİTİRDİK’
MİLLİ Takım’ın durumuna da değinen Umut Bulut, Hollanda maçını kazanmak adına ellerinden geleni yapacaklarının da altını çizerek sözlerini şöyle sürdürdü:
“Ülke olarak hem milli takım olarak hem de bizim buna çok ihtiyacımız vardı. Kazakistan maçını kazanmak bizim için çok önemliydi ve bu maçı kazandık. Şimdi en azından 2014’ü güzel bir şekilde kapattığımızı düşünüyorum. Milli Takım olarak aldığımız galibiyet mart ayında oynayacağımız Hollanda maçı için çok önemliydi. En azından hedefimiz olan ilk üçe girmek için buna ihtiyacımız vardı, bunu başardık. İnşallah Hollanda’yı da yeneriz.”

Haberin Devamı