Gazete Vatan Logo
Futbol "Takım, sezonu ilk 8'de bitirmeli"

"Takım, sezonu ilk 8'de bitirmeli"

İngiltere'nin The Sun gazetesi, West Ham United takımının yeni teknik direktörü Slaven Bilic'in başarısızlığının, kendisine pahalıya mal olacağını yazdı.

"Takım, sezonu ilk 8'de bitirmeli"

The Sun gazetesinin "Bize fatura etme" başlıklı haberinde, West Ham United'ın patronu David Sullivan'ın, ilk sezon sonunda takımın Premier League'de ilk 8'de yer alması için Bilic'e talimat verdiği belirtildi. Takımın küme düşmesi halinde Bilic'in görevine tazminatsız olarak son verileceği de açıklandı.

Öleceği güne kadar kulübün başkanlığını sürdürmek istediğini açıklayan West Ham United'ın patronu David Sullivan, Bilic ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Slaven, ondan ne beklendiğini biliyor. İlk 8'de bitiremezsek, ikramiye alamayacağının farkında. Küme düşersek hiç tazminat almadan ayrılmayı da kabul etti. Başarısız olursa bu tamamen onun sorumluluğu. Bilic, bunu en büyük şansı olarak görüyor ve inanılmaz şekilde olumlu karşılıyor. Slaven'den önce çok teknik adamla konuştuk. Rafa ile her konuda anlaştığımız sırada Real Madrid'den telefon geldi ve arayıp üzgün olduğunu bildirdi. Rüyası olduğu için Real Madrid'e gitti, fakat Slaven ilk tercih olmadığı için üzülmemeli. İlk tercih olması gerektiğini söylerken, bunu kanıtlayacağını ileri sürdü."

Haberin Devamı