Gazete Vatan Logo
Galatasaray "Taraftara gözyaşı döktürmeyin"

"Taraftara gözyaşı döktürmeyin"

G.Saray Başkan Özbek, F.Bahçe derbisindeki hüsran sonrası dün Florya'ya gidip takıma destek verdi:

"Taraftara gözyaşı döktürmeyin"

“F.Bahçe maçı sonrası çok üzüldüğünüzü biliyorum. Ancak bu üzüntüyü atlatıp, lig yeniden başlıyormuşçasına ayağa kalkmanız gerekiyor. SİZİ seven insanları üzmeye hakkımız yok.”

G.SARAY Başkanı Dursun Özbek iyi oynadıkları derbide ezeli rakipleri F.Bahçe’ye 1-0 kaybeden takıma moral vermek için dün Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeydi. Maçtan önce de takımın motivasyonunu artırmak için tesislerde bir mangal partisi düzenleyen ancak derbideki sonuçla büyük üzüntü yaşayan Özbek dünkü idman öncesinde de oyuncular ve teknik heyetle bir araya geldi.

YAKLAŞIK 1 saat süren görüşmede ligde kalan 6 maçın da kazanılmasını isteyen sarı-kırmızılıların 1 numarası ile takım arasındaki zirvenin satır başları şöyle:

‘BANA SÖZ VERİN’

“F.BAHÇE maçında sahaya koyduğunuz mücadele ve oyundan dolayı sizleri tebrik ediyorum ancak ne yazık ki sonuç istediğimiz şekilde olmadı.. Önümüzdeki 6 maça konsantre olmalıyız. Yenilgi sonrası çok üzüldüğünüzü biliyorum; ruh hâlinizin yüzünüze yansıdığının farkındayım. Ancak bu üzüntüyü atlatıp, lig yeniden başlıyormuşçasına ayağa kalkmanız gerekiyor.

Haberin Devamı

SİZİ seven insanları, 25 milyon taraftarı üzmeye hakkımız yok. Onların üzüntüsünü tarif etmek mümkün değil; bu 6 maç öncesi bana söz verin, taraftarımızın gözyaşı dökmelerine imkân vermeyin.

LİGİN ilk yarısında bu 6 maçtan 5 galibiyet ve 1 beraberlik aldınız. Önümüzdeki periyotta da en uygun şekilde performans göstererek ligi en iyi yerde bitirelim.”