Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Taraftarın tepkisi normaldi'

'Taraftarın tepkisi normaldi'

Arasının açık olduğu tribünlere Balıkesir maçında barışan Emenike'den geç gelen itiraf:

'Taraftarın tepkisi normaldi'

“Geçen sezona göre daha az gol atıp, çok kaçırmamız protestoları beraberinde getirdi. Performansımın düşük olduğunu kabul ediyorum. Ama Bursa’ya gol atıp, son maçta da asist yapınca kendime geldim.”

DÜŞÜK performansına bir de saha içindeki kaprisleri eklenince sarı-lacivertli taraftarların hedef tahtasına oturttuğu Emmanuel Emenike, günah çıkarttı. Sezon başında sahada kaptan Emre Belözoğlu’yla kapışan, Beşiktaş derbisinde de tribünlerin ‘Moussa Sow’ tezahüratına sinirlenip sahayı terk etmeye kalkan Nijeryalı yıldız, kendisine gösterilen tepkilerin normal olduğunu itiraf etti.
HER futbolcunun başına gelebilecek zorlu bir süreçten geçtiğini, belirten yetenekli oyuncunun bir ara sezon sonunda F.Bahçe’den ayrılıp Rusya’ya transfer olacağı konuşulsa da o, gelecek planlamalarını sarı-lacivertli kulübe göre yapıyor.
ZİRAAT Türkiye Kupası’ndaki Bursaspor deplasmanında gol atıp, Balıkesir’e karşı da asist yaparak kendine geldiğini söyleyen 27 yaşındaki oyuncu, yaşadığı zor süreçle ilgili şu itiraflarda bulundu:
‘ÇOK DUYGULANDIM’
“GEÇEN yıl müthiş bir sezon geçirmiştik takım olarak. Öyle ki bu günlerde şampiyon olarak sahaya çıkıyorduk. Takımın iyi olması benim performansımı da direkt etkiliyordu. Bu sezon ise daha az gol attık. Bir de girdiğimiz pozisyonları cömertçe harcayınca protestolar da kaçınılmaz oldu. Şampiyon olduğumuz süreçteki futbolumun gerisinde olduğumu kabul ediyorum. Ama en kritik dönemeçlerden geçtiğimiz şu günlerde kendime gelmeye başladım.
TAKIMA katkıda bulunmak için elimden geleni yapıyorum. Özgüvenim yerine geldi. Taraftarımızın Balıkesir karşılaşmasında bana alkışlarla destek vermesi beni çok duygulandırdı.”

Haberin Devamı