Gazete Vatan Logo
Galatasaray "Taraftarla barışacağım"

"Taraftarla barışacağım"

Östersunds maçında tribünlerle gerilim yaşayan Tudor, buzları eritmenin peşinde...

"Taraftarla barışacağım"

Başkan Özbek ile buluşan Tudor, görevinde kalacağının güvencesini alıp rahatladı. Hırvat çalıştırıcı, “Kayseri maçında bol gollü bir galibiyet alıp taraftarla aramı düzeltmek istiyorum” diyerek de ilk hedefini açıkladı.

GEÇEN sezon Jan Olde Riekerink sonrasında taraftarın da büyük desteği ile göreve gelen Igor Tudor, zaman içinde kredisini de tüketti... Geçen sezon üst üste yaşanan puan kayıpları, bu sezon öncesinde Sneijder krizi ve Östersunds hezimeti ile birlikte Hırvat teknik adam ile taraftarın da arası bir hayli açıldı.

HAZIRLIK maçlarında da takımın kötü performansı taraftarın moralini bozarken Hırvat çalıştırıcı Süper Lig’in açılış haftasını da aradaki buzları eritmek için bir fırsat olarak görüyor. Başkan Dursun Özbek ile Igor Tudor arasında geçtiğimiz hafta bir toplantı yapılırken Hırvat çalıştırıcıya güven aşılandı...

BAŞKAN Özbek, takımın başına yeni bir teknik direktör getirmeyeceklerini ileten başkan planlarının sportif AŞ ile ilgili olduğunun altını çizdi. “Senin istediğin transferleri yaptık ve sezona seninle başlayacağız. Sen takımı en iyi seviyeye getir. Artık kayıplara kimsenin tahammülü kalmadı” diyen başkan kontratının bitimine kadar da Tudor’a görevde kalacağının garantisini verdi.

Haberin Devamı

İŞTE bu konuşmanın ardından Hırvat çalıştırıcı da rahatlarken başkana söz verdi. Sezona en iyi şekilde başlayıp yola da öyle devam edeceklerini söyleyen Tudor şu ifadelerle de başkan Dursun Özbek’e umut verdi:

‘TAKIM YENİ SEZONA ARTIK HAZIR!’

“ÖSTERSUNDS maçlarında hem futbolumuz hem de sonuç nedeniyle çok üzgünüm. Taraftarla aramın açılmasını hiç istemezdim. Ancak biz yeni bir takımız ve zaman gerekiyor. Lige çok iyi başlamamız gerekiyor. Biz teknik heyet olarak tüm hazırlıklarımızı yaptık ve takım da bizim hamlelerimize olumlu yanıt verdi. Birbirini yeni yeni tanıyan bir takımız.
KAYSERİ maçında iyi bir futbol ortaya koyup ardından da bol gollü bir galibiyet elde etmek istiyorum. Sahamızda taraftarımız önünde ligdeki ilk maçta alacağımız gollü bir galibiyet benim de arayı düzeltmemi sağlayacaktır. Taraftarla barışmak istiyorum. Bu hafta buzları eriteceğim.”

Haberin Devamı