Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Tarihi taraftarımızla yazacağız'

'Tarihi taraftarımızla yazacağız'

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, rövanşta Feyenoord’a karşı en büyük silahın tribünler olduğunu söyledi:

'Tarihi taraftarımızla yazacağız'

FEYENOORD karşısında deplasmanda alınan 2-1’lik galibiyet Beşiktaş’ta moralleri yerine getirirken artık gözler de Olimpiyat’taki rövanşa çevrildi... Bu maçta da sahadan galibiyetle ayrılarak play-off turundaki rakibini beklemeye geçecek olan Kartal’da 2. başkan Ahmet Nur Çebi, taraftarın desteğinin turun anahtarı olacağını söyledi.

KURALAR çekildiği zaman herkesin Feyenoord’un saha içindeki oyunundan çok taraftarın baskısına dikkat çektiğini belirten Çebi, ancak ortamı gördükten sonra Beşiktaş taraftarının önemini bir kez daha anladıklarını vurguladı. Hollanda ekibinin taraftar grubunun da etkili olduğunu ve herkesin formalarıyla maçı izlemesinin atmosferi de etkilediğini söyleyşen Çebi, şu ifadeleri kullandı:

‘HEDEFİMİZ BELLİ’

“ANLATILDIĞI? gibi etkili bir taraftarı var Feyenoord’un.. Böyle tutkulu bir taraftarın takıma sahip çıkmasına gerçekten bayıldım. Ne kadar namlı taraftarları olursa olsun 2-1’in rövanşında asıl taraftarı görecekler. Belki de bir rekora koşacak tribünler.

İNANIYORUM ki Beşiktaş taraftarı Şampiyonlar Ligi’ne adım adım giden takımına 12. adam olarak yardımcı olacak, yeni bir tarih yazılacak. Taraftarımız kendisine ait rekoru bir kademe daha yukarı çıkaracak.

Haberin Devamı

ŞU anda tek düşüncemiz Devler Ligi’nde gruplara kalmak... Feyenoord’un ardından karşımıza çıkan rakibi de saf dışı bırakmak için savaşacağız. Transfer yapacağımıza dair her zaman açıklamalar yapıyoruz. Eksik olan 1-2 noktaya takviye yapacağız ama bu konuda acele etmiyoruz.

‘ZAFER IŞIK GİBİYDİ’

ZATEN Feyenoord maçında gördük ki bu formayı giyen her futbolcu karşılığını veriyor. Giden hiç kimsenin eksikliği doldurulamaz değil. Şimdiye kadar şans bulamayan futbolcuların bu maçta göstermiş olduğu performans beni çok etkiledi. Daha iyi günler göreceğimizin bir ışığı gibiydi.

HİÇ kimse transferde bizi acele ettirip, Beşiktaş’ı zarara sokmamıza neden olamaz. Bunu herkes böyle bilsin. Bizler bugüne kadar Beşiktaş’ın sorumluluğu ile hareket ettik, bundan sonra da böyle yola devam edeceğiz.”