Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe "Tek ihtiyacımız zaman ve sabır"

"Tek ihtiyacımız zaman ve sabır"

Aatıf, yönetim ve hoca değişikliğinin ardından başarının gelmesi için taraftara büyük iş düştüğünü söyledi:

"Tek ihtiyacımız zaman ve sabır"

“Bir günde her şeyi düzeltip hatasız şekilde uygulayamayız. Herkesin desteğe ihtiyacı var. Şayet tribünler dolarsa bizi kimse durduramaz.”

ADI birçok Süper Lig ekibiyle anılan Aatif Chahechouhe, F.Bahçe’den ayrılmayı aklından bile geçirmediğini söyledi. Kulüpte yaşanan değişimin takıma pozitif etki edeceğine inandığını belirten Faslı kanat oyuncusu şunları söyledi: “Büyük takımdaysanız her zaman olumlu ya da olumsuz konuşanlar olacaktır. Ama ben bugüne kadar F.Bahçe’de ne yaptığımı biliyorum.
KENDİME inanıyorum. Eğer hocam bana güvenirse ne olursa olsun sonuna dek tüm gücümü ortaya koyacağım. Burada olmaktan çok çok mutluyum. Şampiyonluk kolay kazanılan bir şey değil. İyi takımlar var. Başkanımız büyük emek harcıyor. Bir günde her şeyi düzeltip hatasız bir şekilde uygulayamayız. Zamana ve sabırlı olmaya ihtiyacımız var.
‘ZOR OLACAK AMA...’
HERKESİN desteğine ihtiyacımız var, şampiyon olabilmek ve bir şeyleri değiştirebilmek için. Çok zor olacak tabii ki ancak bunu başarabilecek kalitemiz var. Geçen yılla aşağı yukarı aynı grubuz şu anda. Bize güç katacak oyuncular da katılacak aramıza. Geçen yıl şampiyonluktan bir maç uzaktık. Fazla hata yapmazsak bu sezon şampiyon olmayı başarabiliriz.
TARAFTARLARIMIZA ihtiyacımız var. En çok da benim. Çünkü duygularımla oynuyorum. F.Bahçe’nin gücü taraftarlar. Şampiyon olmak için tribünlerin dolması gerek. Ne olursa olsun arkamızda olmalılar. Bunu yaparlarsa kimse bizi durduramaz.”

Haberin Devamı