Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Tek suçlu benim'

'Tek suçlu benim'

Galatasaray teknik direktörü Cesare Prandelli, Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

'Tek suçlu benim'

FARKLI? Trabzonspor mağlubiyetinde taraftarının istifaya çağırdığı Cesare Prandelli, maç sonu 3-0'lık hezimetin faturasını kendisine kesti. "Tek suçlu benim" diyerek günah çıkartan İtalyan teknik adam, kadro tercihiyle ilgili soruya kaçamak cevap verirken, şu ifadeleri kullandı:

"İLK 25 dakikada iyi bir G.Saray vardı sahada. 2-3 tane çok önemli gol fırsatı yakaladık. Ondan sonrasında ışığı kapattık, organize olamadık. Nerede hata yaptığımızı bulmamız lazım. Taraftarımız için üzgünüz. Onların önünde böyle bir mağlubiyet almak kötü oldu.

'100 MAÇ OYNAYAMAZ!'

Kaybedildiği zaman suç her zaman teknik adamındır ama önümüzde birçok maç var ve bizi desteklemeleri gerekiyor, onlardan bunu istiyorum. Skoru kaybettikten sonra birçok değişiklik yaptık, ben bu yenilgide faturayı kendime çıkartıyorum ve bir hata varsa bunu ben yapmışımdır

KADRO tercihlerime yönetim kanadı son derece saygı duyuyor. Seçimlerim eleştirilebilir ama dışarıdan bize kesinlikle kimse baskı yapmıyor. Bu maçta fazla değişiklik yaptık takımda. 15 günlük milli arada Florya'da iyi çalışan oyuncuları görmek istedim sahada. Ama sonuç alamadık. Bir sürü yeni değişiklik yapmamıza rağmen kaybettik maçı. Bir yerde bir hata yapılıyor. Suç benim şu anda.

Haberin Devamı

WESLEY Sneijder ona maçta ilk 11'de şans vermeyeceğimi biliyordu. Milli maçtan sonra kendisinin bir yorgunluğu vardı, bunu da konuştuk ama hiçbir futbolcudan 100 maç oynamasını bekleyemezsiniz."