Gazete Vatan Logo
Galatasaray "Temiz bir sayfa açın"

"Temiz bir sayfa açın"

Fatih Terim, Erzurumspor maçı öncesinde oyuncularına seslendi.

"Temiz bir sayfa açın"

“Akhisar’dan alınan yenilgi herkese ders olmalı. Erzurum karşısında sizden sadece galibiyet beklemiyorum. Herkes kendine çeki düzen vermek zorunda. G.Saray’da oynadığınızı unutmayın!”

DEPLASMANDA aldığı yenilgilerle zirvedeki yerini kaybeden G.Saray’da tek hedef bugün BB Erzurumspor’u yenerek Süper Lig’e geri dönmek! Sarı-kırmızılılarda Trabzon’daki 4-0’lık yenilgi ve ardından geçtiğimiz hafta Akhisar karşısındaki 3-0’lık yenilgi ile birlikte teknik direktör Fatih Terim de küplere bindi. Oyuncularına yönelik sözleri ile forma için sahada savaşmayan isimleri işaret eden Terim, Erzurum maçı öncesinde de oyuncularına tatlı sert bir uyarıda bulundu.

İLK 11’de değişime giderek sahaya çıkacak olan Terim, herkesin forma için savaşmasını isterken şu ifadelerle de Erzurum maçının önemine değindi:

‘ZOR OLACAK’

“BİZİM için rakip ayrımı diye bir şey olamaz. Akhisar’dan alınan yenilgi herkese ders olmalı. Erzurum karşısında sizden sadece galibiyet beklemiyorum. Herkes kendine çeki düzen vermek zorunda. G.Saray’da oynadığınızı unutmayın!

Haberin Devamı

KENDİ taraftarımızın önünde iyi futbol ile kazanmalıyız. Bunun başka çaresi yok. İyi futbol oynayacağız, kazanacağız ve maç fazlası ile de olsa liderlik koltuğuna oturacağız. Temiz bir sayfa açalım. Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde kazanıp rahatlamalıyız. Herkese gücümüzü göstermek zorundayız. Zorlu bir periyoda giriyoruz. Herkes iyi futbol ve galibiyetten başka bir şey düşünmesin.”

Forma yine Ozan Kabak’ta

ERZURUMSPOR maçında Fatih Terim stoper hattında değişime gitmiyor... Sağ bekte Mariano’yu kulübeye çekecek olan deneyimli teknik adam, yerini ise Linnes ile dolduracak. Stoper bölgesinde ise Serdar Aziz ile Ozan Kabak forma giyerken sol bek ise Nagatomo’ya emanet olacak.
SEZONUN devre arasında ayrılması beklenen Maicon’u kulübede tutarak Ozan Kabak ısrarını sürdürecek olan Terim oyuncusuna da maç tecrübesi kazandırmak istiyor.