Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Tempo ve istek olarak cevap veremedik'

'Tempo ve istek olarak cevap veremedik'

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın Atletico Madrid'e 2-0 mağlup olduğu maçın ardından Taffarel, değerlendirmelerde bulundu.

'Tempo ve istek olarak cevap veremedik'

ŞAMPİYONLAR Ligi'nde G.Saray'ın Atletico Madrid'e 2-0 mağlup olduğu maçın ardından sarı-kırmızılıların başında sahaya çıkan Claudio Taffarel, İspanyol ekibine tempo ve istek olarak cevap veremediklerini dile getirdi. Brezilyalı çalıştırıcı, "Maçtan önce ne kadar zor olacağını konuşuyorduk. Ama ne olursa olsun her şey bizim elimizdeydi. Ne yazık ki biz maçı kendimiz için zora çevirdik. Biz tempo anlamında onlara cevap veremedik. Tempo olarak cevap veremeyince, oyun olarak da bir fark ortaya çıktı.

BURADAKİ belirleyici fark, Türkiye'de oynanan ve Avrupa'da oynanan bir ritim var. Aradaki farkı bu belirledi. Maçtan önce onların seviyesine çıkmamız gerektiğini konuşmuştuk ama başaramadık. Fiziksel ve mental olarak daha iyi olmamız gerekiyor. Türkiye'de oynanan hız, kalite arasında Avrupa arasında fark var. Bu farka kendimizi hazırlamamız gerekiyor.

BURADA alınan bir yenilgi var ama önemli bir rakibe karşı yenilgi aldık. Böyle bir maç sonrasında felaket senaryoları üretmeye gerek yok. Mustafa Denizli hocamızla beraber bizi çok güzel bir gelecek bekliyor. Kimse karamsar olmasın. Önemli bir potansiyele, önemli oyunculara sahibiz" dedi.

Haberin Devamı