Gazete Vatan Logo
Galatasaray "Terim bize güven veriyor"

"Terim bize güven veriyor"

Aslan'ın orta sahadaki dinamosu Fernando, deneyimli teknik adamın takıma en önemli katkısını açıkladı:

"Terim bize güven veriyor"

"Fatih Terim’in kulüp için yaptıkları ortada. Daha önceki başarılarını birlikte yaşamak

istiyorum. Bize her zaman baba gibi yaklaşıyor, evladı gibi görüyor. Sahada bize özgürlük veriyor."

BU sezon performansı ile G.Saray’ın vazgeçilmez isimlerinden biri haline gelen Fernando, GS TV’ye açıklamalarda bulundu. Artık tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve buna göre hareket edeceklerini belirten Brezilyalı oyuncu şunları söyledi:
“LİGİN ikinci yarısı çok zor geçecek. İlk yarıya başladığımız gibi ikinci yarıya da iyi başlangıç yapmak istiyoruz. Buna göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz mayıs ayında şampiyonluk, bu nedenle de iyi başlamalıyız.
‘DESTEK İSTİYORUZ’
ŞÜKÜRLER olsun ki hep büyük isimlerle çalıştım. Fatih Terim’in kulüp için yaptıkları ortada. Daha önceki başarılarını birlikte yaşamak istiyorum. Bize baba gibi yaklaşıyor, evladı gibi görüyor. Sahada bize özgürlük veriyor. İletişimi, futbolcularla bağı çok iyi. Bu da bize güven veriyor. Hocamla karakterimiz uyuşuyor. Üç sene kontratım var, ilk hedefim onunla şampiyonluk yaşamak.
TARAFTAR bizim 12. adamımız. Camianın hedefi şampiyon olmak. İkinci yarıda da ilk yarıda yaptıkları gibi aynı desteği vermelerini istiyoruz. Hedefimiz ortak ve bu hedefe birlikte yürümek istiyoruz.”
‘Sanki 5-6 yıldır buradayım’
“ZOR bir şehirden geldim. İstanbul’da da öyle olacağını düşünmüştüm ama hava şartları, insanlar ve yemekler adaptasyon şartlarımı en aza indirdi. Sanki 5-6 yıldır buradaymış gibiyim. Kulüp çalışanları adaptasyon sürecimi hızlandırdı, taraftarımız destek verdi.”
‘Tek isteğim dönebilmek’
“CİDDİ bir sakatlık yaşadım. Sağlık ekibimiz, doktorumuz ellerinden gelenin en iyisini yapıyor. Tek hayalim sahalara dönmek ve arkadaşlarımla mücadele etmek.”

Haberin Devamı