Gazete Vatan Logo
Futbol "Terim'e komplo kuruldu!"

"Terim'e komplo kuruldu!"

Fatih Terim döneminde Galatasaray'da U19 takımının başında görev alan Vedat İnceefe, dün gece çok konuşulacak açıklamar yaptı...

"Terim'e komplo kuruldu!"

İnstagram hesabı üzerinden Ünal Aysal'a sert bir mesaj yolladığı iddia edilen Vedat İnceefe, Beyaz Futbol programına konuk oldu ve sarı kırmızılı takımla ilgili şu sözleri kullandı:

"Ben görevi bırakmadan yazdım onu. Ben görevi bıraktım. Belliydi zaten. Ben Fatih Terim’le geldim onunla gittim. Kim üstüne alınırsa o alınsın. Bu kadar basit. Ben içimden geleni yazdım."

"FATİH TERİM'E KOMPLO KURULDU"

"Fatih Terim’e komplo yapılmaz mı? Bu iki maçlık değil. 1 senenin vermiş olduğu şeyler."

"MANCINI HANİ BİR ŞEYLERİ DEĞİŞTİRMİŞTİ"

"İki günde bir takım şeyleri değiştirmiş adam ne oldu da bu maçta bir takım şeyleri değiştiremedi, bu kadar basit.

"Tugay Kerimoğlu Galatasaraylıdır. Adam gibi adamdır."

"BÜLENT TULUN SEFASINI SÜRSÜN"

"Bülent Tulun’un istediği buydu. Otobüsün ön tarafına oturmak istiyordu. Ellerine geçirdiler. Sefasını sürsün."

"BEN ADAMLARIN ARKASINDAYIM"

"Bu iki sene yapılanlar ortada. Şampiyonluklar, çeyrek finaller, süper kupalar her şey ortada. Ben adam gibi adamın arkasındayım. Kimsenin avukatı değilim.

"Onlar orada bağırıp çağırsın bunlar futboldan anlamayan adamlar. Futboldan anlayanlar takımın başına geçsin. Futbol topunu gördüğünde karakola götürecekler bir kulüp başına başkan olmasın. Bu kadar basit.Yok aramışta bulamamış da. İnsanın ağırlığı olur. Ağırlığın yoksa başkanlık yapmayacaksın. Bu adam liseli değil ki. Liseliler niye destekliyor anlamıyorum?"

"FATİH TERİM AKHİSAR YENİLGİSİNE ÜZÜLMÜŞTÜR"

"Bir insan senelerini verdiği kulüpten böyle ayrılıyorsa hocaya zor gelmiştir. Orada duygulanmamak gibi bir durum söz konusu değil. Taraftarların gelip bağırması onur verici durum.

"Fatih hoca hala Galatasaraylı. Akhisar maçında mağlup oldu kesinlikle üzülmüştür."

Haberin Devamı