Gazete Vatan Logo
Galatasaray "Terim varsa ben yokum"

"Terim varsa ben yokum"

Fatih Terim ismi yönetimi de ikiye böldü! Yazarımız Mehmet Ayan, G.Saray'da yaşananları açıklıyor!

"Terim varsa ben yokum"

G.SARAY yönetimi Tudor’u tartışıyor. Bugün yapılacak olağan yönetim kurulu toplantısında Tudor’un görevde kalmasını isteyenlerle istemeyenler arasında fikir tartışması yaşanması bekleniyor. Başkan Dursun Özbek’in yönetim kurulu üyeleri arasındaki bu görüş ayrılığı sonrasında bir karar vermesi bekleniyor. Özbek’in iki seçeneği var... Ya büyük maçlarda varlık gösteremeyen ve taraftar desteğini kaybeden Hırvat hoca ile yolları ayıracak ya da baskılara boyun eğmeksizin en azından devre arasına kadar ‘yola devam’ diyecek! Bu noktada Akhisar, Malatya ve Göztepe maçlarından 9 puan çıkarılması en temel şart olacak.

PEKİ yönetimde kim ne düşünüyor? Tudor’cular halen var mı? Tudor gitsin Fatih Terim gelsin diyenler kimler?

KULİS notları şöyle... Yönetimin 2 numaralı ismi Cengiz Özyalçın’ın tavrı net! Özyalçın ‘Tudor gitsin, Fatih Terim gelsin!’ diyenlerin başını çekiyor. Ural Aküzüm de aynı görüşün hararetli savunucusu.

AYSAL VE EKİBİ AKILLARDA

BU ittifakın karşı cephesinde de iki isim var. Basketbol şubesi sorumlusu Can Topsakal ile Başkan Yardımcısı Eşref Alaçayır... Bilhassa Alaçayır’ın Fatih Terim’in gelmesine şiddetle karşı çıktığı kulislerde en çok üzerinde durulan gündem. Eşref Alaçayır’ın ‘Fatih Terim gelirse istifa ederim’ dediği belirtiliyor. Alaçayır’ın eski yönetici Sedat Doğan’ın kuzeni olması da ‘Fatih Terim’i asla o görevde görmek istemeyen Ünal Aysal ve ekibini’ akıllara getiriyor.
BİR diğer yönetim kurulu üyesi Alper Narman’ın da Fatih hocaya soğuk durduğu, ancak şu aşamada bunu yüksek sesle dile getirmekten kaçındığı belirtiliyor. İsmail Sarıkaya’nın tavrı ise ortada. Şu aşamada fikrini belirtmekten geri duruyor. Voleybol Şube sorumlusu Ali Yüce ise dün yaptığı açıklama ile ‘Fatih Terim konusunda, herhangi bir mecraada fikir beyan etmediğini’ ifade etmişti.
TÜM bu görüşler ışığında kardeşi Mehmet Özbek ile fikir teatisinde bulunacağı tahmin edilen başkan Özbek’in bugünkü toplantıda nasıl bir tavır alacağı merak konusu..

Haberin Devamı