Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Top oynamaya gelmemişler'

'Top oynamaya gelmemişler'

Ozzie, “İdolüm” dediği van Persie’yle yaşananları hatırlatıp “Aramızda özel şeylerin olduğu biriydi. Ancak bugüne kadarmış. Bir futbolcunun karakteri sahada belli olur. Bu maçta herkes kendini belli etti” dedi.

'Top oynamaya gelmemişler'

BEŞİKTAŞ Kaptanı Oğuzhan Özyakup derbinin ardından F.Bahçeli futbolcuları eleştirdi. Maça çok iyi başladıklarını söyleyen Ozzie, “Çok üstün oynuyorduk ve pozisyonlar buluyorduk. Ancak F.Bahçe’nin buraya sadece top oynamaya gelmediğini muhtemelen herkes görmüştür. Biz iyi durumdayız ve ligde lideriz. Bunlar futbolda oluyor. Geçen sene de başımıza gelmişti. Önümüze bakacağız” dedi.

OĞUZHAN, maç içinde Alper’le yaşadığı diyalogların sorulmasının ardından ise “Alper, Milli Takım’dan arkadaşım. Bu diyaloglar normal. Sahada gerginlikler olabilir” derken isim vermeden defalarca “Örnek aldığım insan, ağabeyim gibi görüyorum” dediği Robin van Persie’ye yüklenip “Alper’den öte asıl başka biri vardı aramızda özel şeylerin olduğu. Ancak bugüne kadarmış. Benim için bir futbolcunun karakteri sahada belli olur. Bu maçta herkes kendisini belli etti. Diyecek bir sözüm yok” ifadelerini kullandı.