Gazete Vatan Logo
İtalya "Totti gibi efsane olmak istiyorum"

"Totti gibi efsane olmak istiyorum"

Cengiz Ünder İtalya’da geçirdiği başarılı sezonu TRT Spor Muhabirlerinden Dündar Keşaplı’ya anlattı.

"Totti gibi efsane olmak istiyorum"

İşte Cengiz Ünder’in yaptığı açıklamalar…
Benim için bu sezon çok özel bir sezon oldu. Başakşehir’den buraya transfer oldum. Şuana kadar yaptığım en doğru kararlardan biriydi. Burada zaman geçirmekten çok mutluyum.
“DZEKO İLE BİRBİRİMİZİ ANLAYABİLİYORUZ”
Cengiz Ünder takımdaki dostluk ve arkadaşlık ortamına değinen Ünder, Dzeko ile uyumuna da değindi. “Zaten 2. yarıdan sonra diyaloğum daha iyi olduğu için gol ve asistler üretmeye başladım. Saha içinde onlarla çok iyi anlaşıyıorum. Özellikle Dzeke ile göz göze geldiğimizde birbirimizi anlayabiliyoruz artık. Ondan dolayı da 8 gol atabildim” ifadesini kullandı.

Milli golcü, Spor Toto Süper Lig ve İtalya Seri A’yı da kıyasladı. Cengiz “Bence ikisi de çok sert bir lig, burası disiplin açısından bir tık daha önce diyebilirim” dedi.

“TOTTI GİBİ EFSANE OLMAK İSTİYORUM”

Kariyer hedefini açıklayan Cengiz Ünder, ortaya koyduğu oyun ile Roma’nın efsane futbolcusu Totti’ye benzetilmesini de yorumladı.

“Totti’nin ayrılık vedasını gelmeden önce 10 kere izlemişimdir. Onu kulüpte her gördüğümde heyecanlanıyorum. Kulübün içinde onu ne zaman görsem onun gibi olmak istiyorum. Umarım ben de onun gibi çok büyük bir efsane olurum”.

Haberin Devamı