Gazete Vatan Logo
Trabzonspor "Trabzon'un Onur'u oldu, böyle kolay infaz etmeyin!"

"Trabzon'un Onur'u oldu, böyle kolay infaz etmeyin!"

Trabzonspor Asbaşkanı, “Birçok mutluluğumuzun kahramanı olan, ekonomik konularda sürekli özverili davranışlar sergileyen kardeşimizi böyle kolay infaz etmeyin” dedi.

"Trabzon'un Onur'u oldu, böyle kolay infaz etmeyin!"

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Spor Toto Süper Lig’de, Göztepe karşısında alınan 2-1’lik mağlubiyetin ardından yediği hatalı ikinci golle eleştirilen kaleci Onur Recep Kıvrak’a destek çıktı. Hacısalihoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Onur’un şanssız, formsuz ve kötü bir maç çıkardığını belirtti. “Kaybedilen 3 puan, yitirilen umutlar sonucu yaşanan bir hüsran” değerlendirmesinde bulundu.

BU KULÜBÜN ONURU OLMUŞTUR

Asbaşkan, açıklamasında, “Ancak bir taraftar olarak bu kulüpte yıllardır birlikte olduğumuz, birçok mutluluğumuzun kahramanı olan, ekonomik konularda sürekli özverili davranışlar sergileyen ve bu takımın her zaman önünde olan bir kardeşimizi böyle kolay infaz etmeyin. O, bu kulübün hep onuru olmuştur, öyle de kalmalıdır” ifadelerine yer verdi. Mücadele sonrasında takım arkadaşları da morali bozulan kaleci Onur’u teselli etmeye çalıştı.

(Akşam)