Gazete Vatan Logo
Beşiktaş "Transferde gelen de giden de olabilir"

"Transferde gelen de giden de olabilir"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Lille ile 0-0 berabere kaldıkları hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulundu.

"Transferde gelen de giden de olabilir"

Şenol Güneş'in açıklamaları şöyle;

"İkinci hazırlık maçımızda daha olumlu ve dikkatliydik. Fizik ve teknik olarak bir basamak daha yukarıdayız. Oyuncular zaman zaman pozisyon değiştirdi. Söylenenleri yapmaya çalışıyorlar. Adım adım gidiyoruz. Önemli olan oyuncuların kendilerini geliştirmesi. Oyuncu kadromuzu tam ideale getirene kadar dalgalanma olacak. Oyuncular iyi niyetle birbirlerine yardımcı olmaya çalıştı"

"Veli ile ilgili görüşmeler olacak. Başkanla görüşecek. Şu anda beklemedeyiz. Orta sahaya arayışlar olabilir. İsim üzerine takılmak istemiyorum. Transferde gelen de giden de olabilir. Hepsine şans vermeye çalışıyoruz. Forvet bir tane almamız gerekiyor. Eldeki oyuncuların performansı da önemli"

"Rhodolfo’nun herhangi bir sıkıntısı yok. Oynatıp riske etmek istemedim. Quaresma oynamak istiyor. Heyecanı var, katılımı iyi. Fizik olarak sıkıntıları var. Sakatlık yaşamak istemiyoruz. Atiba ve Tosic’i biraz fazla oynattım. Oyuncularımın antrenman kaçırmasını istemiyorum. Bir hafta on gün sonra çok daha iyi durumda olacağımızı düşünüyorum"

Haberin Devamı