Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Feyenord'u pasifize ettik'

'Feyenord'u pasifize ettik'

Biliç 2. maçın daha zorlu geçeceğinin altını çizerek oyuncularının sözlerini harfiyen dinlediğini söyledi:

'Feyenord'u pasifize ettik'

FEYENOORD deplasmanında alınan 2-1’lik galibiyete rağmen Slaven Biliç son dakikada gelen penaltı golünün üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Taktik açıdan oyuncularının kendisini dinlediğini belirten Hırvat çalıştırıcı, “2-0 olsaydı çok daha iyi olacaktı. Taktik olarak çok mükemmel oynadık. Topu iyi kullandık ve tehlikeli ataklar yaptık. Olumsuzluk yok ama pek mutlu değiliz.

‘DEMBA BA OYNAR’

OYUNCULARIM ne dediysem harfiyen yerine getirdi. Rakibi pasifize ettik ve buradan da olumlu bir sonuç aldık. Oyuncularımı kutluyorum. Evet iyi bir skor aldık ancak bu sadece ilk 45 dakikaydı. Daha oynanması gereken 90 dakika daha var. Bu iş yüzde 99 İstanbul’da çözülecek.

BUNU Feyenoord da biliyor. Bizim burada başardığımızı onlar da İstanbul’da başarabilir. Türkiye’yi zorlu bir alanda güçlü bir rakibe karşı iyi temsil ettik. Bu akşam iki yönlü çok iyi oynamalıydık. 2-0’dan sonra baskı olacağını biliyorduk. Bu yüzden de önde yaratıcı oyuncularımızı sahaya sürmeliydik. Biz de Demba Ba ve Cenk’i de oyuna alarak bunu kullandık.

Haberin Devamı

DEMBA Ba’yı oynaması için aldık. Onunla son olarak dün konuştum ve 90 dakika için yeterli olmadığına karar verdik. Tüm oyuncularımız değerli ama onu oynatmak için aldık. Mustafa’nın performansı benim ve ekibimin de kafasını karıştırdı. Başağrısı yapacaklar çünkü çok iyi oynadılar. Alternatif planlar oluşturmalıyız. Sistemimizi kadroya göre kuracağız.”