Gazete Vatan Logo
Süper Lig "Türk futbolunda dijitalleşme çağını başlattık"

"Türk futbolunda dijitalleşme çağını başlattık"

TURKCELL Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün, Life+TV’de yayınlanan Spor+ programının konuğu oldu.

"Türk futbolunda dijitalleşme çağını başlattık"

Türk sporuna katkılarından ve yeni projelerinden bahseden Bütün, “25 spor branşında, 500 milyon TL’nin üzerinde maddi yardımla, 34 binden fazla sporcunun yanında olduk. Türk sporuna sponsorluk, bilinilirlik ve farkındalık yaratarak destek olmaya, TURKSPORU projemiz aracılığıyla devam ediyoruz” dedi. Dünyada dijital devrimin öncülerinden olduklarını belirten Bütün, bunu kulüplerle yapılan ve gelir getiren iş birliklerinin izlediğini dile getirdi.

‘GOLLER CEPTE’

G.SARAY taraftarı için 3 paket oluşturduklarını anlatan Bütün şunları kaydetti: “Sarı, Kırmızı, ve Şampiyon. Örneğin Şampiyon Paketi’ni tercih edenler, GollerCepte servisiyle maç kadroları, fikstür bilgileri, futbolculara dair tüm haberlere ulaşabilecek. Ayrıca G.Saray’ın golleri anında taraftarlarının ceplerine gelecek ve G.Saray’ın her golünde 100 MB’lik internet kazanılacak.”

TRABZONSPOR’LA gerçekleştirdikleri 61CELL anlaşmasına da değinen Bütün, “Türkiye’de ilk kez bir kentin plakalarını taşıyan başlangıç numaraları kullanıldı” diye konuştu. Bütün, Bursaspor’la ortaklıklarına açıklık getirdi: “Türkiye’nin 5. şampiyonu için 516’lı hatlar satışa sunuldu.” Bütün, bu 3 modelin ayrıcalığına dikkati çekti: “Ne kadar çok taraftar sahiplenirse gönül bağı olduğu takımı da o denli fazla gelir elde edecek. Diğer kulüplere ilişkin çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

Haberin Devamı