Gazete Vatan Logo
Futbol "Türkiye bizimle gurur duyacak"

"Türkiye bizimle gurur duyacak"

Zaferi getiren asisti yapan Serdar, Milli Takım ruhunu yakaladıklarını söyledi:

"Türkiye bizimle gurur duyacak"

“Maçı 90 dakika domine edip, İsveçliler’i şaşırttık. Biz buyuz, Türkiye bu. Genç bir ekibiz. Her şey asıl şimdi başlıyor. Bu takım zamanla çok daha iyi yerlere gelecek.”

ÜLKEMİZİ yurt dışında temsil eden isimlerden Serdar Gürler, İsveç zaferinin ardından çok gururluydu. Emre Akbaba’nın sihirli dokunuşunda asisti yapan isim olmayı başaran yetenekli hücumcu, şunları söyledi: “Taraftarlarımız bizi susmadan destekledi. Çok güzel bir galibiyetti. Açıkçası karşılaşmayı domine ettiğimizi düşünüyorum. 1. dakikadan 90. dakikaya kadar onlara oynama fırsatı vermedik ve bu durum onları da şaşırttı. Biz buyuz, Türkiye bu. Genç bir takımız. Her şey daha yeni başlıyor. Milli ruhu ve gücümüzü gösterme fırsatı bulduk. Tüm Türkiye bizimle gurur duyacak. Bu galibiyet bizi destekleyen herkese armağan olsun.

GERÇEKTEN çok mutyum. Herkes 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası’ndaki 3-2’lik Çekya maçını hatırlıyordur. Orada inanılmaz bir gurur yaşamıştık. Bence burada bu gurur yeniden yaşattık.

‘TÜRKİYE İÇİN OYNUYORUZ’

Haberin Devamı

BU saatten sonra Milli Takım’da oynayan, oynamayan, giren çıkan fark etmez. Herkes elinden geleni yapıyor. Biz kendimiz için değil, Türkiye için oynuyoruz burada. Benim için önemli olan bu kutsal formadır. 1 dakika bile şans bulsak da herkes her şeyini sahada veriyor. Ben oyuna girdikten sonra topa çok değmesem bile her yere koşmaya çalıştım. Allah’a şükürler olsun galibiyeti getiren asisti de yaptım. Bu sadece başlangıç olur.

YENİ takımıma alışıyorum. Son 2 maçta hocamız son dakikalarda aldı oyuna. Buraya gelmem için kulübümde oynamam lazım.”