Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Turu güzel oyunla geçeceğiz'

'Turu güzel oyunla geçeceğiz'

Sporting Lisbon karşısında kritik bir maça çıkacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş her iki takımın da kaliteli olduğunu fakat turu geçen tarafın kendileri olacağını söyledi.

'Turu güzel oyunla geçeceğiz'

SPORTING karşısında kritik bir maça çıkacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş her iki takımın da kaliteli olduğunu fakat turu geçen tarafın kendileri olacağını söyledi. Kaliteli takımların mücadelesi olacağının da altını çizen deneyimli çalıştırıcı "Her takımın çıkma şansı var 3 takım arasında... Bizim dezavantajımız L.Moskova ve Sporting ile berabere kalmamızdı. Oyun olarak olumsuz olarak görmedim bu durumu.

KAZANIP birinci çıkmak istiyoruz. Fakat en kötü beraberlikle çıkalım isterim. Her iki takım da kendi ülke liglerinde lider. İki kaliteli takımın maçı umarım güzel geçer. Bütün oyuncularım iyi. Görev gelince en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Eksikleri düşünmüyorum. En güzel futbolumuzla turu geçeceğiz. Ne sahamızdaki maçta favori vardı ne de şimdi" diye konuştu.

Sosa: Yolumuz uzun

KAYSERİ maçındaki performansı ile Kartal'ı galibiyete götüren Jose Sosa, hedeflerinin daha da üst turlar olduğunu açıkladı: "Buraya daha rahat bir şekilde gelmek isterdik. Zor bir maç olacak ama istediğimizi almak için sahada olacağız.

Haberin Devamı

DAHA nümüzde uzun bir yol var. Yarıştığımız bütün kulvarlarda gidebildiğimiz noktaya kadar gitmek istiyoruz. Geçen sezon çok iyi bir performans gösterdik. Yeni hocamız ile birlikte getirdiği yeni umutlarla gidiyoruz."