Gazete Vatan Logo
Futbol ‘UEFA’da final istiyoruz’

‘UEFA’da final istiyoruz’

Beşiktaş’ın emektar kaptanı İbrahim Üzülmez, yeni sezon öncesi çıtayı ‘yükseğe’ koydu

Beşiktaş’ın emektar kaptanı Üzülmez, Avusturya’daki çalışmaların çok iyi başladığını söylerken, yeni sezon öncesi çıtayı ‘yükseğe’ koydu

SEZONU erken açan Beşiktaş Avusturya’daki ilk çalışmasını dün gerçekleştirirken, kampın ilk açıklamasını yapan İbrahim Üzülmez umutlu konuştu. Yeni bir başlangıç içinde olduklarını ve tüm takım olarak hırsla çalıştıklarını belirten Üzülmez şunları söyledi:

YENİ bir hoca, yeni futbolcular aramıza katıldı. Yeni bir çalışma temposu içindeyiz. Bazen zorlanıyoruz ancak kimsenin bir şikayeti yok. Bu çalışmaların karşılığını inşallah sezon sonu alırız. Hocamızın da tek düşüncesi takımı başarıya ulaştırmak. İyi, genç ve kaliteli bir takımız var. Renk veren, keyif veren bir Beşiktaş takımı olacak bu sezon.


‘Q7 OYNASIN YETER’

HEDEF UEFA Kupası’nda finaldir. Ligde de şampiyonluktur. Bunun için çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Umarım hem lig hem UEFA şampiyonluğunu yaşayabiliriz.

HILBERT, Ricardo Quaresma önemli oyuncular. İkisinin de büyük katkısı olacaktır. Biz defansif anlamda üzerimize düşeni yaparız. Ofansif olarak onlar adam eksiltsin, ileride görevlerini yerine getirsin yeterli. Yıldız transfer etmek önemlidir ama oynatmak daha zor iştir. Ben yabancıya karşı değilim ama gelenler mutlaka takıma katkı yapmalı. Bir sürü yıldız gördüm hiçbir şey vermeden ayrıldılar.

AKTİF olduğum sürece kulübe yerine sahada olmak isterim. 40 yaşına kadar Türkiye’de oynatırlar mı onu bilmiyorum. Bu dönem şampiyonluk için ekstra çaba göstereceğim.


Kampın ilk günüde Zapotocny parladı

BEŞİKTAŞ, Avusturya kampının ilk çalışmasını Alp Dağları’nın eteklerinde yaptı. Kondisyon ve taktik ağırlıklı antrenmanda siyah-beyazlılar, istasyon çalışması sonrası iki gruba ayrılıp bir süre pas çalıştı. Yarı sahada taktik maçla sona eren idmanda teknik direktör Schuster takımı zorlasa da futbolcular neşe içinde çalıştı. Sakatlıkları bulunan oyunculardan Ekrem otelde tedavi edilirken, Bobo düz koşu yaptı. Akşam idmanında gözdolduran Zapotocny ise futbol komitesi üyeleri Serdar Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu’nun takdirini kazandı.


‘İdman için 17 km yol mu gidilir?’

7 Temmuz’a kadar sürecek olan yurtdışı kampına dün Avusturya’nın St. Johann bölgesinde başlayan Beşiktaş’ta teknik direktör Schuster, antrenman sahasının uzaklığını görünce çıldırdı.. Takımın idman için 17 kilometre ve 25 dakika gitmesine tepki gösteren Alman hoca, yönetimden yeni bir antrenman sahası talep etti. Beşiktaş futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı’nın da kamp yerini beğenmediği ve idari heyet olarak yeni bir antrenman tesisi bakacakları belirtildi.


HAVUZA KARTAL DÜŞTÜ

Alp Dağları’nın eteklerinde oldukça yüksek tempolu bir idman yapan siyah-beyazlı futbolcular, idman sonrası hazırlanan portatif havuzda serinleyip sohbet ettiler.

Haberin Devamı