Gazete Vatan Logo
Galatasaray ‘Umarım transfer çabuk biter’

‘Umarım transfer çabuk biter’

“Bir forvet almak istiyoruz. Ayrıca 1 belki de 2 defansif orta saha alabiliriz. Transferler her zaman kolay gerçekleşmiyor. Yönetim bu transferleri bitirmek için elinden geleni yapıyor.”

‘Umarım transfer çabuk biter’

G.SARAY Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink Aarhus’ta devam eden kampta önemli açıklamalarda bulundu. Takımdaki yeni düzenden transferdeki isteklerine kadar bir çok konuda detayları paylaşan Hollandalı çalıştırıcı en kısa zamanda transferlerin takıma katılması gerektiğine de dikkati çekti.

BEŞİKTAŞ ile oynanacak Süper Kupa maçına kadar takımın daha da iyi hale geleceğini iddia eden Riekerink, yönetimin transferler için de büyük çaba sarf ettiğini söyledi ve LİG TV’deki röportajında şu ifadeleri kullandı:

“ŞU zamana kadar benim ve yardımcılarım için takımın durumu gayet iyi. Önümüzdeki ilk hedef Beşiktaş maçı, o maça kadar en iyi şekilde hazırlanacağımızı düşünüyorum. 1 forvet almak istiyoruz. 1 belki 2 defansif orta saha alabiliriz. İlk etapta bu 2 ya da 3 oyuncuyla takımı güçlendirmek istiyoruz. Transfer her zaman kolay gerçekleşmiyor.

‘YENİ BİR TAKIMIZ’

Yönetim bu transferleri bitirmek için elinden geleni yapıyor. Sneijder’in motivasyonu çok yüksek. Bizim için oyun tarzı ve tecrübeleri çok önemli. Bruma’yı sahada görünce keyif alıyorum ve heyecanlanıyorum. Umarım maksimum sürede bizimle olur.

Haberin Devamı

BEN teknik planımı, hangi oyuncularla devam edeceğimi sundum. Kadro dışı bırakılan oyuncularla ilgili olarak karar bu şekilde alındı. Türkiye’de yaşamaktan ve G.Saray’ın teknik direktörü olmaktan gurur duyuyorum.

Taraftarlarımıza mesaj vermek istiyorum, onların bizim yanımızda olması çok önemli, çünkü yeniden bir takım kuruyoruz. Aramıza katılacak yeni arkadaşlarımız olacaktır, umarım en kısa zamanda aramızda olurlar.”