Gazete Vatan Logo
Kasımpaşa Spor 'Üzücü bir mağlubiyet oldu'

'Üzücü bir mağlubiyet oldu'

Spor Toto Süper Lig'in 29. hafta karşılaşmasında Kayserispor'a evinde 2-1 yenilen Kasımpaşa'nın teknik direktörü Rıza Çalımbay,üzücü bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

'Üzücü bir mağlubiyet oldu'

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Rıza Çalımbay, takım olarak daha üst seviyede performans sergilemeleri gerektiğini belirterek, "Üzücü bir mağlubiyet oldu. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirmemiz lazımdı. Oyuncularımızın acı çekmeden maç kazanılmayacağını bilmeleri gerekiyor. Kalan 5 maçımızı en iyi şekilde değerlendirip önümüze bakmamız lazım." dedi.

Ligin ikinci yarısına sıkıntılarla başladıklarını dile getiren Çalımbay, şunları kaydetti:

"O zor dönemi atlattıktan sonra iyi bir çıkış yakaladık ve kendimize hedef belirledik. O hedefe ulaşabilmek için bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Dışarıdan gözüktüğünün aksine zor bir maç olacağını biliyorduk. Kayserispor ilk yarıda istediğimiz kadar pozisyon verdi. Neredeyse bütün oyuncularımız pozisyona girdi ama değerlendiremedik. Bize yakışmayan kötü goller yedik. Böyle olunca mağlubiyet kaçınılmaz oluyor. Bugün rahatlıkla kazanabileceğimiz bir maçı kaybettik."

Kayserispor cephesi

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Takımına güvendiğini vurgulayan Kutlu, "Kasımpaşa gibi önemli oyuncuları olan bir takıma karşı kazanmaya geldik. Belli dönemlerde pozisyona girdik, belli dönemlerde Kasımpaşa bize üstünlük kurdu. Ataklarını savuşturmayı bildik. Güzel bir zamanda golü bulduk. Bizim için çok önemli bir galibiyet. Kalan 5 haftaya umutla bakmamızı sağlayacak bir galibiyet oldu." diye konuştu.

Üç haftadır artan bir performansları olduğunu söyleyen Kutlu, "Çok sayıda gol girişimimiz vardı. Ataklarımızı golle sonuçlandıramıyorduk ama kalemizde de pozisyon vermiyorduk." ifadesini kullandı.