Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Vız gelir, tırıs gider'

'Vız gelir, tırıs gider'

Fenerbahçe Kaptanı Emre Belözoğlu, Ersun Yanal'ı futbolcuların gönderdiği söylentilerine sert çıktı.

'Vız gelir, tırıs gider'

“Bu iddialarla ilgili çok ağır konuşurum ancak... Biz futbolcular olarak sahadan başka bir şeye konsantre olmayız. Bizim işimiz başımızda kim varsa ona destek olmak. Onun dışında kim ne demiş umrumuzda değil.”

TEKNİK direktör Ersun Yanal'ın F.Bahçe ile yollarının ayrılmasında başrolü üstlenen isimlerden biri olduğu öne sürülen kaptan Emre Belözoğlu bu iddiaları bir kez de Roma'da yalanladı. Emre kendisini ve takımdaki bazı arkadaşlarını suçlayanlarla ilgili olarak "Çok ağır konuşurum sonra bunları yazarsınız” derken, sözlerini şöyle sürdürdü:

“HERKES şunu çok iyi bilsin ki biz F.Bahçeli futbolcular olarak hiçbir şekilde sahanın içinden başka yere konsatre olmayız. Burada bizim yapmamız gereken, bizim başımızda kim varsa ona destek olmaktır. Onun dışında kim ne söylemiş kim ne konuşmuş. Vız gelir tırıs gider.

"HOCA DEĞİL AĞABEY"

İSMAİL Hoca’nın sistemini ve çalışma planını hiç kimseye yakın görmüyorum. Kendine has bir çalışma sistemi var. Çok büyük hocalarla yan yana çalıştı. Kendisi de 6-7 tane takımı tek başına çalıştırdı. Bu anlamda takım içinde de çok sevdiğimiz biri. Bize hiçbir zaman hocalık yapmadı. Her zaman ağabey-kardeş ilişkisinde olduk. Bununla beraber de hep mesafeliydik. O yüzden inşallah iyi başladı böyle devam eder.

Haberin Devamı

"TAM HAZIR DEĞİLİZ"

FUTBOLCULAR olarak İsmail Hoca’yı çok seviyoruz. Elimizden geldiğince burada olan bütün hocalarımıza destek olmaya çalışıyoruz. 5 senedir beraberiz onunla. İnşallah bizim de bunda payımız olur.”

YENİ sezona tam anlamıyla hazır olmadıklarını ancak Süper Kupa'ya kadar zamanlarının olduğunu hatırlatan tecrübeli futbolcu "Sezon zaten yeni başlıyor. Hazırlık maçları iyi de gitse kötü de gitse hiçbir zaman ölçü değildir. Önemli olan bu ciddiyeti korumak. 4. yıldızı bu yıl takmak istiyoruz” şeklinde konuştu.