Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Ya Beşiktaş ya da hiç'

'Ya Beşiktaş ya da hiç'

Kartal’a gelebilmek için can atan Gökhan Töre resti çekti.

'Ya Beşiktaş ya da hiç'

Kartal’a gelebilmek için can atan Gökhan Töre, “Ya Beşiktaş forması giyerim, ya da hiç oynamam. Kadro dışı kalmaya bile razıyım. Futbol hayatımın en güzel günleri orada geçti. O yüzden bırakın kiralık olarak gideyim” diye konuştu.

Transfer döneminde Beşiktaş’ın liste başı isimlerinden Gökhan Töre, kulübü Rubin Kazan’a rest çekti. Genç oyuncu, siyah-beyazlıların yaptığı son teklifin kabul edilmemesi nedeniyle Rubin Yönetimi’ne, “Ya Beşiktaş forması giyerim ya da sizde hiç oynamam. Kadro dışı kalmaya bile razıyım. Futbol hayatımın en güzel günleri orada geçti. O yüzden bırakın kiralık olarak gideyim” diye konuştuğu öğrenildi.

7.5 milyon euroluk bonservis bedeli nedeniyle Gökhan Töre’yi yeniden kiralamak isteyen ve son olarak Rubin Kazan’a 750 bin euro kiralama bedeli önerisinde bulunan Beşiktaş Yönetimi, olumsuz yanıt alsa da bu transferin peşini bırakmıyor. Yeni teklife 3.5 milyon euro bonservis bedeli de koyan siyah-beyazlılar, Gökhan Töre’nin resti sonrasında yeni bir teklif daha sunacak. Gökhan Töre’yi, İngiltere kampına yetiştirmek isteyen Beşiktaş Yönetimi, son hazırladığı önerisinde, Rubin Kazan’a kiralama bedeli olarak 1 milyon euro verecek, satış opsiyonu olarak da bonservisine 3 milyon 750 bin euro değer biçecek.

Haberin Devamı

MOTTA TAKTİĞİ

Beşiktaş Yönetimi, bu teklif karşısında yine olumsuz yanıt alırsa, transfer çalışmalarını tamamen Gökhan Töre’ye bırakacak. Daha önce bu taktiği Ramon Motta’da deneyen siyah - beyazlı kulüp, aksi takdirde yeni arayışlar içine girecek.

(Skorer)