Gazete Vatan Logo
Galatasaray "Yabancı sınırı için henüz bir karar yok"

"Yabancı sınırı için henüz bir karar yok"

G.Saray Başkanı Dursun Özbek, yabancı kontenjanı konusunda TFF ile yol haritası çizeceklerini söyledi:

"Yabancı sınırı için henüz bir karar yok"

“Sayın Lucescu’nun konuyla ilgili açıklamasını ben de okudum. Ancak şu an için böyle bir mutabakatımız yok. Kulüpler Birliği bu konu hakkında bir toplantı yapacak neticesine bağlı olarak federasyonla bir araya geleceğiz.”

YABANCI sınırı tartışmaları bir daha alevlenirken G.Saray Başkanı Dursun Özbek, bu konuda açıklamalar yaptı. Sarı-kırmızı Kareler yarışmasının ödül töreni sonrasında bu konuya değinen Özbek, Mircea Lucescu’nun İtalyan basınına yaptığı ve yabancı sınırının koyulacağı iddiaları ile ilgili olarak kendilerine gelen bir durumun olmadığını belirtip şu ifadelerle fikirlerini açıkladı:

“KONUYLA ilgili Kulüpler Birliği Vakfı olarak bir toplantı yapacağız. Yabancı sınırlaması konusu Süper Lig AŞ’yi ve alt ligleri ilgilendiren bir konu… Bu toplantının neticesinde, bir ortak çalışmanın sonucunda Türk futbolunun faydasına bir

karar alınması konusunda mutabakatımız vardır.

‘KENDİ FİKRİ’

FEDERASYONLA görüşerek bir yol haritası çizilecek. Sayın Lucescu’nun konuyla ilgili açıklamasını ben de okudum. Ama şu an için böyle bir mutabakatımız yok.

Haberin Devamı

KULÜPLER Birliği bu konuyla ilgili bir toplantı yapacak neticesine bağlı olarak federasyonla bir araya geleceğiz. Sayın Lucescu kendi fikrini açıklıyor. Bu, federasyonun bir görüşü olsaydı; bize direkt olarak iletirdi.”