Gazete Vatan Logo
Beşiktaş "Yabancıların maaşlarını konuşsunlar..."

"Yabancıların maaşlarını konuşsunlar..."

Beşiktaş’ın altyapısından yetişen Necip Uysal, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Yabancıların maaşlarını konuşsunlar..."

Birçok konuya değinen genç futbolcunun önceliği, kazandığı paraya yapılan yorumlardı... Fenerbahçe maçında sağ bekte görev alan ve kötü futbolu nedeniyle eleştirilen Necip, 900 bin TL olan kazancının sezon başında 900 bin Euro’ya yükseltilmesinin çok konuşulduğunu ve bunun da kendisini oldukça rahatsız ettiğini belirtti. Necip şunları söyledi: “Eleştirilere saygı duyuyorum. Ancak Divan’da bile benim paramın konuşulması beni şaşırttı. Tabii ki herkese saygı duyuyorum. Ancak benim şu anda kazandığım para konuşulurken, bugüne kadar kazandıklarıma da bir baksınlar.”

‘YABANCILARIN KAZANDIĞI PARALAR KONUŞULMUYOR’

“İlk kez bu sene yüksek para alıyorum. A Takım’a çıktığımda 3 bin TL aylık kazanıyordum. Süper Lig’de büyük takımlarda benim kazandığım paralar çok normal. Bu ülkeye ne yabancılar geldi ve hiçbir katkı vermeden dünyanın parasını alıp gitti. Bunların yerine benim paramın konuşulması üzücü. Altyapıdan benim gibi çıkmış oyunculara biraz daha tolerans tanınmalı.”

‘FENERBAHÇE MAÇI İÇİN ÜZGÜNÜM’

Haberin Devamı

Necip, Fenerbahçe maçındaki performansı hakkında yapılan eleştiriler için ise “Asıl oynamak istediğim yer orta saha. O bölgede daha rahatım ancak son karar hocamızın. Artık 23 yaşındayım ve genç sayılmam. Tecrübeli bir futbolcuyum. Tabii ki hatalarım var. Kayseri’de kaptırdığım topta hatam var. İkinci golde büyük bir yanlışım yok. Herkes çok yüklendi. F.Bahçe maçında rakip beni geçti, ortaladı ve gol oldu. Bundan dolayı üzüntülüyüm. Ama yine söylüyorum; asıl yerim orta saha. Artık o iki maçı unutmak istiyorum. Ben eleştirilere açık bir insanım. Hakaret boyutunda olmadığı sürece bir sorun yok” dedi.

'NAZARA GELİYORUM!’

Yaşadığı zamansız sakatlıklardan da yakınan Necip Uysal, “En büyük sıkıntım ne zaman bir ivme yakalasam sakatlanıyorum. Feyenoord ve Arsenal’e karşı iyi oynadım. Ama ardından bileğimde yırtık çıktı. Hep iyi olduğum maçlardan sonra sakatlık yaşıyorum. Nazar mı değiyor ne? Ama her şeyde bir hayır vardır. Buna da şükür” ifadelerini kullandı.

‘KAPTAN OLARAK BIRAKMAK İSTİYORUM’

Haberin Devamı

Beşiktaş’a olan sevgisini de dile getiren Necip Uysal, “Bu kutsal formayı giymekten onur duyuyorum. Avrupa’da oynamak isterim ancak tek düşüncem futbolu Beşiktaş’ta kaptan olarak bırakmak. Yıkılan tarihi İnönü Stadı’nda en son kaptan bendim. Bu onur da bana yeter” dedi. Yeni transferleri de değerlendiren Necip, “Demba Ba takıma müthiş hava kattı. Gol vuruşları çok iyi. Sosa da kaliteli bir oyuncu” şeklinde konuştu.

(Habertürk)