Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Yalçın Karadeniz istifa etsin'

'Yalçın Karadeniz istifa etsin'

Beşiktaş Kulübü Eski Başkanı Serdar Bilgili, Beşiktaş'ın Divan Kurulu'ndan ihraç edilmesine büyük tepki gösterdi.

'Yalçın Karadeniz istifa etsin'

Serdar Bilgili Haber1903.com'a yaptığı açıklamada,

DİVAN KURULU NASIL BÖYLE BİR HATA YAPTI?

"Divan Kurulu nasıl böyle bir hata yaptı, nasıl bir başkan böyle bir şeye müsaade etti? Anlamak mümkün değil. Beşiktaş'ın Divanı akil insanlardan oluşan, Beşiktaş'ın yaşlılar heyetidir. Listeye bakmadan Beşiktaş'a yıllarca hizmet etmiş başkanları ve yöneticileri, 3 tane mazeret evrağı göndermedi diye ihraç etmek kadar komik bir şey olamaz. Bu durum yıllardır vardı. 3 kere üst üste gelmezseniz ihraç olursunuz ama Divan Başkanları hep idare etmiştir. Ben yıllardır gönderiyorum ama bu sefer atlamış olabilirim. Beşiktaş'a bu kadar hizmet etmiş insanları ihraç etmek çok büyük bir hata. Divan Kurulu'nun değişikliğe gitmesi gerekiyor. Rahmi Koç gibi isimler yer alıyor. Çok üzgünüm. Bunun bir mantığı yok. Bir başkan incelemeden, bakmadan nasıl kabul edebilir ya da bizleri arayıp "2 tane evrak gönderin" neden denilmiyor? Bu olacak iş midir?" dedi.

FİKRET ORMAN İLE GÖRÜŞTÜM

"Fikret Orman ile görüştüm. Başkan da çok üzülmüş. Bunu telafi etme yoluna gidiyorlar. Telafi edeceksen neden bunu yapıyorsun? İnsanlar böyle kırılmaz, kulüpten soğutulmaz. Rahmi bey gibi bir insanı niçin Divan'dan ihraç ediyorsunuz? Rahmi bey yıllardır Divan'a gelmez. Bu çok büyük bir hata" dedi.

Haberin Devamı

KARADENİZ İSTİFA ETMELİ

"Yalçın Karadeniz'i de aradım. Büyük hata yaptıklarını ilettim. Yalçın Karadeniz'in istifa etmesi lazım" ifadelerine yer verdi.