Gazete Vatan Logo
Futbol 'Yapmamız gerekeni yaptık'

'Yapmamız gerekeni yaptık'

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Volkan Şen için çok çabaladıklarını belirtti.

'Yapmamız gerekeni yaptık'

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Volkan Şen'in kadro dışı bırakılmasıyla ilgili olarak, "Kendisini bu kararından vazgeçirmeye çalıştık ve çabaladık. Hatta hoşgörü de gösterdik. Ama o kesinlikle bu kararından dönmedi ve sonucunda da yapmamız gerekeni yaptık" dedi.

Hazırlık maçında Katar Yıldızlar Ligi ekiplerinden Lekhwiya'yı 3-1 yendikleri maçın ardından açıklama yapan Sağlam, Galatasaray ile oynayacakları TFF Süper Kupa karşılaşmasından önce takımın fiziksel durumunu, eksiklerini görmek amacıyla farklı bir müsabakaya çıktıklarını ve oyuncuların iyi mücadele ederek kazandıklarını söyledi.

Takımdaki oyuncuların eksiklikleri tam anlamıyla kapatamadıklarını ifade eden Sağlam, şöyle devam etti:

"Ofansif anlamda Necid'in sakat olması nedeniyle Bakambu'yu ileride kullandık. Başka oyuncularımız da alışık olmadıkları yerlerde görev aldılar. Dolayısıyla ofansif anlamda üretme konusunda sıkıntılar yaşadık. Bu durum bana göre doğal görünüyor. Birkaç gün içerisinde yapacağımız transferler bizim bu yöndeki eksikliğimizi ortadan kaldıracaktır. Cumartesi gününe kadar da bir hamle yapabilirsek bu yönden bize çok katısı olacaktır. Olmasa da lig öncesinde mutlaka bu eksikleri gidermek zorundayız. Genel anlamda keyifli bir maç oldu. Atılan goller güzeldi. Bugün forma giyen bütün oyuncularımızın oyun oynama arzusundan ve sonradan oyuna girenlerin bir şeyler gösterme, ispat etme açısından güzel bir karşılaşma oldu."

Haberin Devamı

"Biz burada oynamak isteyeni istiyoruz"

Ertuğrul Sağlam, Volkan Şen konusunda yaşananlarla ilgili çok fazla söz söylemenin gereksiz olduğunu dile getirdi.

Volkan Şen'in, kendi tercihini yaptığının altını çizen Sağlam, şu ifadeleri kullandı:

"İnsanlar bir yerde çok olmak isteyebilirler. Ya da olmamak isteyebilirler. Volkan bir tercih yaparak, 'ben Bursaspor'da oynamak istemiyorum' dedi. Kendisini bu kararından vazgeçirmeye çalıştık ve çabaladık. Hatta hoşgörü de gösterdik. Ama o kesinlikle bu kararından dönmedi ve sonucunda da yapmamız gerekeni yaptık. Taraftarımız biraz amiyane tabirle söylediler. Burada, bu şehri, takımı sevenler durur. Sevenler burada bu mücadelenin içerisinde yer alsınlar. Biz burada oynamak isteyeni istiyoruz. Dolayısıyla Volkan bir tercih yaptı ve o tercihin arkasında durdu. Bundan sonraki süreç farklı bir şekilde işleyecektir."

Haberin Devamı