Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Yeneriz bunları'

'Yeneriz bunları'

Beşiktaşlı futbolcular, Lyon'daki ilk maçın ardından soyunma odasında rövanş için galibiyet yemini etti.

'Yeneriz bunları'

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Lyon’a deplasmanda 2-1 mağlup olan Beşiktaş’ta siyah-beyazlı futbolcuların tura olan inancı daha da arttı. Fransız ekibi karşısına Ricardo Quaresma ve Vincent Aboubakar’dan yoksun çıkan Kartal, 83 ve 84’te yediği talihsiz gollerle mağlup olurken oyuncular mücadelenin ardından soyunma odasında uzunca bir süre kalıp toplantı yaptılar.

YAPILAN hataları konuşan ve 20 Nisan’da Vodafone Arena’da oynanacak rövanş öncesi galibiyet yemini eden siyah-beyazlılar “Burada çok önemli bir gol attık. Hatta ikinci golü de bulabilirdik. Fırsatlar geldi ama kullanamadık. İkinci yarıda biraz daha direnç gösterebilsek ve maçı 1-0 bitirebilsek çok büyük bir avantajımız olacaktı fakat hâlâ büyük bir şansımız var.

‘O GÜCE SAHİBİZ’

BİZ Lyon’u yenebilecek güce fazlasıyla sahibiz. Onlardan aşağı kalır bir yanımız kesinlikle yok. Bu maç bize bunu gösterdi. Burada bile galip gelebilirdik. Evimizde, taraftarlarımız muhteşem bir atmosfer yaratacaktır. Onların da vereceği destekle maçı kazanırız ve turu geçeriz. Yarı finale biz çıkacağız” ifadelerini kullandılar.

Haberin Devamı