Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Yeni yönetimi 4. yıldızla karşılarız'

'Yeni yönetimi 4. yıldızla karşılarız'

Maçın kahramanı Burak Yılmaz, şampiyonluk için her maçı tek tek geçeceklerini söyledi:

'Yeni yönetimi 4. yıldızla karşılarız'

“Eğer şampiyon olacaksak ben de gol kralı olursam mutlu olurum. Benim yarışım şampiyonluk, gol krallığı değil. Kontratımın hakkını verdiğime inanıyorum. Artık 1-0 olsun bizim olsun maçlar.”

AKHİSAR ağlarını 2 kez sarsarak takımına 3 puanı getiren Burak Yılmaz maçın ardından da geçtiğimiz hafta yaşadığı stresi gülerek anlattı... G.Antep maçında kaçırdığı goller sonrasında ağları bulan Hakan Balta’ya sarıldığını itiraf eden Burak Yılmaz artık telafisi olmayan haftalara girdiklerinin de altını çizdi:
“FORVET oyuncusuna bazen 20 pozisyon geliyor gol atamıyorsun bazen de pozisyon bile olmayan maçta 2-3 gol bulabiliyorsun. Bu forvet oyuncusunun kaderidir. Antep maçında çok gol kaçırdım bu maçta hemen gol gelsin istiyordum. Antep maçını unutturayım istiyordum. Antep maçında Hakan Balta’ya sarıldım puan kaybı olmadığı için. Puan kaybetseydik ben daha da çok eleştirilirdim.
BÜYÜK BİR GURUR
ÖYLE haftalara girdik ki 1-0 olsun bizim olsun. 3 takım da yarışın içinde. Biz sonuna kadar gitmek istiyoruz. Allah izin verirse tüm maçları alırsak şampiyonuz. Ancak yine de biz tek tek bakıyoruz. Akhisar’ı da tebrik ediyorum. Gol krallığı büyük bir gurur. Eğer şampiyon olacaksak ben de gol kralı olursam mutlu olurum. Ama benim yarışım şampiyonluk, gol krallığı değil. İnşallah yeni yönetimi 4. yıldız ile karşılarız. Kontratımın hakkını verdiğime inanıyorum. Kariyerimi inşallah G.Saray’da tamamlarım.”

Haberin Devamı