Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Yola devam etmek önemli'

'Yola devam etmek önemli'

Jan Olde Riekerink, Trabzonspor yenilgisi sonrasında takımına öğüt verip ayağa kalkmalarını istedi.

'Yola devam etmek önemli'

BU sezonki ilk yenilgisini Trabzonspor karşısında seyircisi önünde alan G.Saray’da moraller de bozuldu. Liderlik koltuğunu almak için sahaya çıkan ancak beklemedikleri bir yenilgi ile karşılaşan sarı-kırmızılı oyunculara ise yöneticiler moral verse de en büyük destek teknik direktör Jan Olde Riekerink’ten geldi.

ŞAMPİYONLUK yolunda böyle maçların olacağını ve herkesin işine yine aynı güçle sarılmasını talebelerinden isteyen Riekerink, şu sözlerle de oyuncularını kendine getirdi:

“KAYBETTİĞİMİZ maç ne ilk ne de son olacak. Elbette yenileceğiz elbette puan kaybedeceğiz. Fakat benim için önemli olan asla hedeflerimizden vazgeçmemek. Şampiyonluk yolunda ne kadar düştüğümüz değil, kaç defa kalkıp yola devam ettiğimiz önemlidir. Biz düştüğümüz zaman daha güçlü kalkarsak hedeflerimize ulaşırız. Aksi halde hayallerimizin gerçekleşmesi imkânsız.

‘HERKES DERS ALSIN’

ÇOK iyi bir futbol ortaya koymadığımızı herkes biliyor. Bu maçtan herkesin kendisine göre alması gereken dersler var. Eksiklerimiz, problemlerimiz ne ise bunların üzerine gitmek için bir haftamız var. Bundan sonrası için işimize ve hedeflerimize daha fazla inanmalı daha fazla zorlamalıyız.
SİZLERDEN isteğim herkesin bir an önce kendisini toparlayarak futbola dönmesi. Bizim hedefimiz şampiyonluk. Bunu başarmak için her maçın önemi büyük. Her hafta, her maç ayrı öneme sahip bu nedenle de bir an önce kendinize gelmenizi bekliyorum.”

Haberin Devamı