Gazete Vatan Logo
Beşiktaş "Yüzde yüz performansta değiliz"

"Yüzde yüz performansta değiliz"

Beşiktaşlı futbolcular Oğuzhan Özyakup ve Adriano Correia, sezon öncesi eksiklerinin olduğunu söyledi.

"Yüzde yüz performansta değiliz"

Siyah-beyazlı ekibin İspanya'da Real Betis ile yaptığı karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan kaptan Oğuzhan Özyakup, her takımın sezon başında arayışlarının olduğunu vurgulayarak, "İsimler değişiyor. Normal kamp döneminde yorgun oyuncular oluyor. Bu sezon yine oldu, alışmamız lazım. Eksiklerimiz var ancak bunu kapatmak için çok çalışıyoruz." dedi.

Son 2 sezondaki gibi yorucu kamp dönemi geçirdiklerini kaydeden Oğuzhan, "Kamp uzun maraton için çok önemli. Tabii ki eksiklerimizin çok olması da normal. Bu sezon tek farkımız Çin'e gitmemiz. Üç gün orada kaldık. Bizim için güzel tecrübeydi. Bazı oyuncuların hoşuna gitmemiş olabilir ama benim hoşuma gitti." ifadelerini kullandı.

Pepe'nin takıma transfer olmasını değerlendiren siyah-beyazlı oyuncu, "Pepe, Portekiz Milli Takımı'nda oynuyor. Tabii ki takıma alışmak zaman ister. Yeni takıma katıldı. Marcelo çok iyi uyum sağlamıştı. Eminim ki Pepe de bize çok önemli şeyler katacak." değerlendirmesinde bulundu.

Forvet hattında sürekli yeni isimlerin yer almasıyla ilgili soruya Oğuzhan, "Geçen sezon forvette Aboubakar da geç gelmişti. Alışmak zor oluyor ama defans oyuncusu için de geçerli. Pepe için de geçerli. Bizde takıma ayak uydurmak diğerlerine göre daha kolay. Yerli ve yabancı oyuncular arasında inanılmaz arkadaşlık var. Bu sahaya da yansıyor. Gelecek oyuncuları bilmiyorum ama Beşiktaş'a katkı sağlayacaktır." diye konuştu.

Haberin Devamı

Adriano: "Şu anda yüzde yüz değiliz"

Siyah-beyazlı ekibin tecrübeli oyuncularından Adriano ise zor bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Zor idmanlar yaptık. İyi bir sezondan çıktık. Geçen sezon şampiyon olmuştuk. Herkes bunun bilincinde. Bu başarı bizi üst seviyeye taşıdı ama zor seviyeye taşıdı. Şu anda yüzde yüz performansta değiliz. Hocayla da bunu konuşuyoruz. Hocanın daha fazlasını istemesi lazım ki bunu bekliyor. Yüzde yüz olmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz"

Hazırlık maçlarında yenilen gollerin fazla olmasını değerlendiren Adriano, "Önemli bir oyuncu kaybettik ama elimizde önemli oyuncular var. Pepe'nin gelmesiyle muhakkak daha iyi olacağız. Zor bir sezon bizi bekliyor. Sezonun zorluğunu düşünerek elimizden gelen çalışmayı yapacağız. Yeni sezonu geçen sezona göre daha kolay yapmaya çalışacağız." yorumunu yaptı.

Haberin Devamı