Gazete Vatan Logo
Galatasaray "Zincirlerimizi kıracağız"

"Zincirlerimizi kıracağız"

Galatasaray savunmasının Serdar'ı defansın Aziz'i Fenerbahçe derbisinin önemini bu sözlerle ifade etti. Seyirci rekorunu, desibel rekorunu, zincirlerimizi her şeyi kıracağız!

"Zincirlerimizi kıracağız"

SAKATLIKLARLA boğuştuğu 2016-17’nin ardından bu sezon G.Saray’ın en önemli isimlerinden biri olan Serdar Aziz, F.Bahçe ile oynayacakları derbide kazanmak için her şeye sahip olduklarını söyledi. Milli stoper kendi seyircileri önünde oynayacakları zorlu maç öncesi VATAN’a verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu:

“BUNDAN daha iyi bir sezon başlangıcı yapamazdık. Bu motivasyon ve özgüvenle F.Bahçe maçına çıkacağız. Bu bizim için avantaj. Taraftarımız da inanıyorum ki bizi yalnız bırakmayacak. 55 bin kişi hatta belki daha da çok. Taraftar rekorunu da kıracağız, ses rekorunu da kıracağız, her şeyi kıracağız! Bütün zincirleri de kıracağız.

‘BİZ KAZANALIM DA...’

ALLAH’IN izniyle güzel bir galibiyet alacağımıza inancımız tam. Buna hazırız ve galibiyet için her şeye de sahibiz. Hepimiz bu maçın öneminin bilincindeyiz. Hocamızın bize ekstra bir şey anlatmasına gerek yok. Zaten Tudor’un agresifliği, duruşu yeter. Bunu bize yansıtıyor zaten. Biz de o agresiflikle sahaya çıkacağız. Bu güne kadar ne kadar mücadele ettiysek derbide daha fazlasını vereceğiz. Buna mecburuz. Soldado, Janssen ikisi de kaliteli oyuncular ama bana hangisinin oynayacağı fark etmez. Ben mücadelemi en iyi şekilde yaparım. Biz kazanalım da kim oynarsa oynasın!”

Haberin Devamı

‘Yabancı ayrımı yok kim iyiyse o oynuyor’
“YABANCI kuralı bu günlerde çok tartışılıyor. Tartışılmaya da devam edecek. Türk oyuncu sayısının artmasını tabii ki isterim. Ama hak eden ormayı zaten alıyor. Tudor’un da adaletli davrandığını düşünüyorum.
SONUÇTA ben iyi olmasam, hazır olmasam belki Denayer’i, Ahmet’i, Koray’ı seçerdi. Ama hocam kolayı seçmedi, beni kazanmak için mücadele etti. Ben de elimden gelenin bir fazlasını yapmaya çalışıyorum.”
‘Milli Takım’ın elenmesi beni yıktı’
“MİLLİ Takım’da hocamız kadroda olmadığımı söyleyince açıkçası üzüldüm. Süreç iyi giderken oynayamamak üzdü. Ama asıl beni yıkan Milli Takım’ın yenilmesi ve elenmesi oldu.”
‘Bir burun için formayı vermem’
“DAHA önce de burnumda 2 kırık vardı. Ukrayna maçında yine kırıldı. Ameliyat istemedim. Maske ile oynabileceğim söylendi. Ama sürekli kafa topuna çıkıp ikili mücadeleye giriyorum. Maske ile ne kadar katkı veririm diye düşününce ameliyattan vazgeçtim.
BURNUM yine kırılsın, yine böyle devam edeceğim. Alıştım artık, vücudumda kırılmadık kemik kalmadı. Ben bu kadar mücadele edip formayı kapmışken, bir burun için bundan vazgeçemem.”
‘Tudor çok disiplinli’
“TUDOR gördüğüm en disiplinli hoca. Hiçbir zaman maçtan kopmuyor. Ne idmanda ne maçta. Bizim kadar idmanı da maçı da yaşıyor. Bu da bizi motive ediyor. Ama bana göre en büyük avantajı hırslı oluşu.”
‘Hakan’la gündeme gelmek istemezdim’
“HAKAN Karaoğlu’nun videosunu sosyal medyada izleyince çok etkilendim. Ben de jest yapıp eğitimine destek vermek istedim. Ama maalesef bu olay çok duyuldu, yayıldı. Ben bu kadar gündeme gelmesini istemezdim.”
‘G.Saray şampiyon sen efsane olacaksın’
“1 yılı aşkın süre oynamadım. Bu süreçten sonra bana güvendiği için hocama minnettarım. Tudor benimle sezon başlamadan konuştu. Beni çok beğendiğini ve bu sene G.Saray’ın şampiyon olacağını ve benim de takımın efsanelerinden olacağını söyledi.
BEN de ‘Kulübüm için, senin için, takım için elimden gelenin en iyisini yapacağım’ dedim. Şimdi de bunun için, hocamı mahcup etmemek için daha çok çalışıyorum.”

Haberin Devamı