Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Zor günler geçiriyoruz'

'Zor günler geçiriyoruz'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, ligin son 2 haftasında 5 puan kaybeden futbolculara aba altından sopa gösterdi.

'Zor günler geçiriyoruz'

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, kadın sporculara verilen yemeğin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. “Son dönemde yaşadığımız puan kayıplarını kabul etmek mümkün değil” diyen Orman, “Biz güçlü bir takıma sahibiz. Özellikle Avrupa’da bu kadar iyi performans göstermiş bir takıma puan kayıplarını yakıştıramadım. Kulüp olarak oyuncularımıza karşı sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz. Bunun karşılığını bekliyoruz. Bu takımın daha iyi konsantre olması lazım. Bundan sonra futbol takımıyla daha yakından ilgileneceğim” dedi.

AVRUPA Ligi’nde Club Brugge’le deplasmanda oynanacak maça 167 kişilik bir uçakla gideceklerini ifade eden Orman, “Bu, takımı götüren uçak, misafirleri değil. Futbolcularımızın rahat seyahat etmesi için uçakta onlara 106 kişilik yer ayırdık. Ayrıca kulübümüzün görevlileri var. Futbolcularımızla 5-6 yöneticimiz Belçika’ya uçacak. Sponsorlarımıza 20 kişilik yer ayırdık. Belçika’da iniş yapacağımız havalimanı küçük olduğu için büyük uçakla gidemeyeceğiz. Kulübümüzde görev yapmış eski yöneticiler ile kurullarımızda başkanlık yapmış kişilere öncelik veriyoruz. Kimisi telefon açıyor ‘Biz 6 kişi gelmek istiyoruz’ diye. Hayır gelemezsin” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘ANLAYIŞ BEKLİYORUM’

ORMAN, Brugge deplasmanı için bilet satmamalarıyla ilgili “Kulübümüze 1350 bilet ayrıldı. Beşiktaş Travel ile anlaşmamız var. Onlara 450 bilet ayırdık. Futbolcularımızdan 120 bilet talebi oldu. Sponsorlarımıza ayırdığımız 80 bilet var. Vodafone Arena için 500-600 bin dolar verip loca alan 150 loca sahibine 1’er bilet verdik. Türkiye’de ve Avrupa’da faaliyet gösteren tüm derneklerimize 250 bilet ayırdık. Yöneticilerimize ayrılan biletler var. Beşiktaş’a hizmet etmiş, camiamızın önemli isimleri için yer ayırdık. Tüm bunların sonucunda ortada bilet kalmıyor” açıklamasını yaparken “Kulüp babamızın malı değil. bazı kurallara göre, nezaketle bu işi götürmeye çalışıyoruz” diyerek Beşiktaşlılar’dan anlayış beklediğinin altını çizdi.