Gazete Vatan Logo
Beşiktaş "Zorlama Talisca!"

"Zorlama Talisca!"

Çin’e götürülmeyen Brezilyalı, kendisine verilen program dahilinde çalışıyor. Şenol Güneş ve kurmayları 23 yaşındaki yıldızı “Arkadaşlarına yetişmek için acele etme. Programın dışına çıkıp yüklenirsen sakatlanırsın” diye uyardı

"Zorlama Talisca!"

BEŞİKTAŞ’TA takıma 14 gün rötarlı katılan Anderson Talisca yeni sezona kendisini hazırlıyor. İstanbul’da bireysel çalışan Gökhan Gönül ile birlikte Çin’e götürülmeyen Sambacı, kendisine verilen program dahilinde çalışmalarını yapıyor.

‘ÇOK DİKKAT ET’

ANCAK Brezilyalı futbolcunun hırslı olduğunu gözleyen siyah-beyazlı ekibin teknik heyeti, 23 yaşındaki yıldızı sakatlık yaşamaması için uyardı. Güneş ve kurmayları, Talisca’ya “Takım arkadaşlarının fizik kapasitesine yetişmek için sakın acele etme. Sana verilen programın dışına çıkıp yüklenirsen sakatlık yaşama ihtimalin ortaya çıkar. Elbette zamanında burada olabilmiş olsan şimdi çok iyi bir durumda olabilirdin. Ancak yine de önümüzde vakit var.

KENDİNİ şu aşamada zorlama. Yavaş yavaş form tutacaksın ve hazır duruma geleceksin. Sakatlık yaşaman seni daha geri atar, bu yüzden çok dikkatli ol” dediler.

İSPANYA KAMPI BAŞLIYOR!

ÇİN seyahatinin ardından 3 gün izin yapan Beşiktaş, bugün İspanya yolcusu. Öğle saatlerinde Marbella şehrine giderecek kampa girecek olan siyah-beyazlılar, İspanya’da 3 hazırlık maçı oynayacak. Kartal, 25 Temmuz’da Real Valladolid, 27 Temmuz’da Las Palmas ve 30 Temmuz da Real Betis ile hazırlık maçları yapacak. Tamamı TSİ 20.00’de başlayacak olan karşılaşmalar SmartSpor’dan yayınlanacak.

Haberin Devamı