Gazete Vatan Logo
Kayseri Spor ‘Zoru başaracak güçteyiz’

‘Zoru başaracak güçteyiz’

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kayserispor, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başladı.

‘Zoru başaracak güçteyiz’

Teknik Direktör Tolunay Kafkas, "Oyun anlamında sıkıntılarımız yok ama skor anlamında, üretme konusunda biraz üretiyoruz ama gol atma becerisini gösteremiyoruz. Zor olacak ama başarabilecek güçteyiz" dedi.

Karpuzatan Kadir Has Tesisleri'ndeki Kasımpaşa maçı öncesi yapılan antrenmana düz koşuyla başlayan futbolcular, taktik ağırlıklı idmanla devam etti. Teknik Direk Tolunay Kafkas gözetimindeki çalışmalarda, oyuncuların morallerinin iyi olduğu gözlendi. Takım olarak iyi durumda olduklarını ancak, gol atma konusunda sıkıntı yaşadıklarını belirten Kafkas, milli maç nedeniyle bazı oyuncuların henüz takıma katılmadığını ifade etti. Kasımpaşa'yı yenerek 3 puanın sahibi olmak istediklerini vurgulayan Kafkas, şunları söyledi:

"Sakatlığı bir süredir süren kaleci Hakan Arıkan'da aramıza katıldı. Kaleci Aziz'in de ufak bir sakatlığı var. Pazartesi günü tam takım çalışacağız. Simic Karadğ milli takımından yarın dönecek. Samba'nın dönüşü biraz geç olacak. Umarım onlarda kazasız belasız dönerler. Oyun anlamında şu ana kadar sıkıntılarımız yok ama ,skor üretme konusunda sıkıntılıyız. Gol atma becerisini gösteremiyoruz. Bu hafta onlar da çalıştık. Oldukça iyi durumdayız. Sahamızda oynayacağımız Kasımpaşa maçı bizim için kritik ve önemli bir maç. Bende, oyuncularım da bunun farkındayız. Taraftarlarımızın maça gelip destek olmasını bekliyoruz. Onların desteğiyle 3 puanı almak istiyoruz. Kasımpaşa'ya gelince de, ligin 3-4 en iyi takımlarından biri. Benim kriterlerime göre önemli özellikleri ve iyi oyuncuları var. Zor olacak ama başarabilecek güçteyiz. Yenilmeyecek bir takım değil Kasımpaşa. Yenebilecek gücümüz var. Umarım sahada bu iradeyi gösterir ve 3 puanı alırız."

Haberin Devamı