Gazete Vatan Logo
Trabzonspor 0 kilometre Fırtına

0 kilometre Fırtına

Son güne kadar transferin en hareketli ekibi olan Trabzon'da takımın tamamına yakını değişti. Kulüp tarihinde ilk kez 7'si yabancı olmak üzere 21 oyuncu alındı

0 kilometre Fırtına

TEKNİK direktörlüğe Vahid Halilhodzic'i getirdikten sonra Boşnak hocanın talepleri doğrultusunda kadroda köklü değişikliklere giden Trabzon transfer rekoru kırdı. Bordo-mavililer kulüp tarihinde ilk kez 21 oyuncuyu takıma kattı.

GÖREVE geldiğinde kendinden önce alınan yeni isimlere sıcak bakmadığını belli eden Halilhodzic 10 transfer isterken yönetim toplamda 7'si yabancı olmak üzere 14 futbolcuya imza attırdı. Boşnak hocadan önce alınan isimlerden Turgut Doğan Şahin ve Anıl Taşdemir, Kayseri'nin Barış ve Caner, Erciyes'in, Gökhan Karadeniz ise Antalya'nın yolunu tuttu.

BORDO-mavililer yeni sezonda yabancı olarak Medjani, Belkalem, Cardozo, Constant, Waris, Yatabare ve Papadopoulos'u alırken yerlilerden ise Karabük'ten İshak, Antalya'dan Musa, G.Saray'dan Salih, Wolfsburg'dan Ferhat, W.Bremen'den Mehmet Ekici, Kayseri'den Sefa ve Guingamp'tan Fatih Atik'i kadrosuna kattı.