Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 1-1'lerini yaktılar

1-1'lerini yaktılar

Kadıköy'de Fenerbahçe ile Trabzonspor berabere kaldı, bu skor iki takıma da yaramadı.

1-1'lerini yaktılar

F.BAHÇE için bir umuttu Avrupa, Trabzonspor ise sadece uzun zamandır deplasmanda yenemediği rakibini bu sefer devirmenin derdindeydi. Sahaya çıkan kadrolara baktığımızda F.Bahçe’nin ne kadar riskli bir 11 tercih ettiğini görebilirsiniz. Robin Van Persie 10 numara, Emenike forvet!

SADECE ilk 45 dakika oynuyor gözüken sarı-lacivertliler ikinci yarıda üstünlüğü tamamen Trabzon’a kaptırdı. Maç 1-1 bitti ama 3 puanı daha çok isteyen Trabzonspor fırsatları değerlendirseydi, skor bu olmazdı. F.Bahçeli futbolcular bırakın şampiyonluğu 3.’lüğü bile zor koruyor. Kendileri bilirler, demek ki uzun tatil de istemiyorlar.

23’TE F.Bahçe’nin gol için yaptığı baskı ve istek sonunda muradına erdirdi. Hasan’ın şutunda herkes Onur’un yavaş gelen topa yapacağı hareketi bekliyordu. Top üst direğe çarpacakken Onur kurtardı ama Sow tamamlayarak skoru 1-0’a taşıdı. Maçın ve Trabzonspor’un en net pozisyonu ilk yarının uzatma dakikasında yaşandı. N’doye ceza sahası içinde topu alıp döndü vurdu ama Volkan gole izin vermedi.

Haberin Devamı

DİREĞİ SIYIRDI

54’TE N’doye’un pasına Matus Bero koşup sert vurdu, direğe çarpan top konuk takıma beraberliği getirdi. 59’da Yusuf sol ayağıyla güzel vurdu, top direği sıyırdı. 70’de N’doye Volkan’ın kapattığı köşeye vurdu ama kale yine başarılıydı. 74’te bu kez de Persie’nin kafasını Esteban kurtardı. 83’de Pereira çapraz açıdan kalesini terk eden Volkan’la karşı karşıya kaldı vuruşu aut.